2777
2789
عنوان

بچه دوستم ۲ سالشه و خوندن بلده اونم بطور اتفافی

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 62 پست
لطفا هر کمکی میتونید بکنید  چون   خیلی   میترسه   که بچش   نکنه  زده ب ...

باید ببره پیش روانشناس

شاید دوستت اغراق کنه

شاید از دسته بچه های باشه که تو یه زمینه استعداد خاص دارن وبا بقیه بچه ها خیلی متفاوت هستند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پسرخاله منم همینطوری بود اما هیچ جا نبردن متاسفانه فقط کلاس اول متوجه هوشش شدن و الان ٨ سالشه اما کلاس پنجمه ... به نظرم ببرن اموزش و پرورش جایی و معرفی میکنن بهشون

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

چ جالب😇پسر من دوسال و دوماهشه هنوز تک جمله میگه🤣براش بمیرم من

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
پسر من هم 3 سال و 8 ماهه هست اتیسم هست و از دوسالگی خواندن و نوشتن رو بلده و حروف و اعداد و اشکال و ...

چه جالب...من شنیده بودم بچه های اوتیسم معمولا استعدا های خیلی خوبی دارن.

البته ژنتیک خیلی اثرداره فکر کنم هوش بچه هاتون ارثیه

منم مامانم سه سالگیم خوندن یادم داده در حدی که خودم یادم نیست اولین چیزی که تو عمرم خوندم چی بوده😂😂

بعدم داداشم ۴ سال از من بزرگتر بود مدرسه میرفت منی که مدرسه نمیرفتم بهش املاء میگفتم😐😐😑

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

اول میزان ضریب هوشیش رو تعیین کنن. بعد براش برنامه ریزی کنن.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چه جالب...من شنیده بودم بچه های اوتیسم معمولا استعدا های خیلی خوبی دارن. البته ژنتیک خیلی اثرداره ف ...

بچه های آسپرگر که جز یه دسته از اوتیسم محسوب میشه استعداد عجیب دارن،مثل اینشتین

ولی خب بچه های سختی هستند