دوستم میگه خوندن بلده و اشکال هندسی رو بلده و میخونه هم عداد رو هم حروف رو هم چند تا جمله من یادش ندادم از رو کتاب بچهای خواهرم یاد گرفته و فهمیدم باهوشه حالا نمیدونم براش چیکار کنم و چطور پیش ببرمش چندتام کتاب خریدم براش و همه ارو بلد شده نمیدونم چطور بهش کمک کنم چون طفلکی اذیت میشه و دوستداره همش یاد بگیره میشه بگید برای اموزشش باید چیکار کنه و به کجا مراجعه کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین پسرخاله منم همینطوری بود اما هیچ جا نبردن متاسفانه فقط کلاس اول متوجه هوشش شدن و الان ٨ سالشه اما کلاس پنجمه ... به نظرم ببرن اموزش و پرورش جایی و معرفی میکنن بهشون
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چ جالب😇پسر من دوسال و دوماهشه هنوز تک جمله میگه🤣براش بمیرم من
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖