2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نینی سایت یبار یه رمان گفتن خوندم نویسندش یه بچه راهنمایی فکر کن دختره رفته دانشگاه بعد زنگ زدن دختره تو بوفه دانشگاه   دیگه از اون موقع تو چندتا سایت نگاه میکنم ببینم واقعا خوبه بعد شروع میکنم به خوندن صلیقه ها تو رمان متفاوته مثلا رمان اگه گفتد من کیم،خیلیها ازش تعریف کردن و پیشنهادش دادن ولی من نتونستم تمومش کنم اصلادوس نداشتم

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
خیانتکار عاشق جلد اولشه؟ 

مثل اینکه دوتا جلد به همین اسم هست سومی تو راهه😁

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چیا خوندی؟ چیا دوست داری؟

خیلی زیاد خوندم اصلا اسماشون یادم نیس همه جورشم دوس دارم فقط تکراری نباشه یا موضوعش زیادی کتابی یا سربسته نباشه😂ی رمان خوندم میخاست بنویسه از بغل خیابون رد شدم بینش ستاره میزاشت 

😂☀️مرسی عشق دلم برم بخونمش تا 3 بیاد 

میشه اگه خوب بود به منم بگی؟😁

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
تو نینی سایت یبار یه رمان گفتن خوندم نویسندش یه بچه راهنمایی فکر کن دختره رفته دانشگاه بعد زنگ زدن د ...

رمانایی که همشون تکرارین یا دختره خییلی خوشگله پسره خوشگله مغروره باهم کل کل میکنن اخر عاشق میشن یا سر شرط بندی اینا موصوع های تکراریه😑☀️ ی ذره سعی نمیکنن واقعی تر باشه

خیلی زیاد خوندم اصلا اسماشون یادم نیس همه جورشم دوس دارم فقط تکراری نباشه یا موضوعش زیادی کتابی یا س ...

وااای منم بدم میاد به نظرم رمان باید به زبان گفتاری نوشته بشه و صریح باشه سانسور نشه و به دل بشینه

بیشتر اینترنتی میخونم pdf

پس برو رمان های نیلوفر قائمی فر رو بخون.

خودش مددکار اجتماعیه . زندگی مراجعینش رو داستان میکنه . 

هم سوژه جذاب و جدیده . هم قلمش خوبه . هم نکته روانشناسی داره 

اگه خواستی برات چنتا از رماناشو با موضوعش برات بگم

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.