2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مامانم خواهش کردم در روز نیم ساعت بیاد پیش بی بی تا من برم پیاده روی و اونم قول بعد عید غدیرو داده خودمم آب و چای زیاد می خورم تا جای غذا رو بگیره اما متاسفانه اشتهام خیللللللللللللللی زیاده
خدایا شکرت....ان شا الله من عید 60 کیلو هستم. وزن اولیه 69 وزن الان 65.5
من چون کسی رو ندارم نمیتونم آوینا رو بذارم و برم پیاده روی ولی قراره وقت بذارم تو خونه برقصم، هم رو حیه م شاد میشه هم ورزشه اما باز واسه شیردادن به مشکل میخورم، چون بعد فعالیت شیر بدمزه میشه و نباید به نی نی شیر داد در طول روز مایعات و میوه سعی میکنم بیشتر بخورم، فقط ناهارا برنج میخورم،‌تو هروعده هم سعی میکنم مقدارش رو کمتر کنم
وبلاگ پرنسس کوچولومون http://princessavina .niniweblog .com
سلام من قبل بارداریم ۶۰ کیلو بودم ولی انتهای بارداری رسیدم به ۹۰ کیلو بلافاصه بعد زایمان ۱۰ کیلو کم شد و از مرداد خودم شروع کردم به کم خوری و ۴ کیلو دیگم کم کردم از همین شنبه که گذشتم نون و برنجو روغنو از برنامه غذاییم حذف کردم و تونستم توی چهار روز ۲ کیلو دیگه هم کم کنم دخترم تازه وارد ۶ ماهگی شده ولی غذای کمکی و از دو هفته پیش شروع کردم خداروشکر تا الان ۱۶ کیلو کم شده ولی ۱۴تاش مونده که اونم اگه همینطور پیش برم کم میشه پیشنهاد من واسه مامانایی که نی نیه زیر ۶ ماه دارن کالری شماری و برای مامانایی که نی نیه بالای ۶ ماه دارن حذف نان و برنجه موفق باشین
میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!
سلام مامانا من 32 کیلو تو بارداری اضافه کردم قدم 172 وزن اول بارداری 68 روز زایمان به 100 رسیدم الآن 76 کیلوام همون ده روز اول 15 کیلوش رفت تا آخر ماه اول رو 85 موندم ولی بعد این نه کیلو رو که کم کردم تقریبا تو این دوماه رژیم داشتم نی نیمم که امروز سه ماهش تموم شد
منم 15 کیلو اضافه کردم، البته 5 کیلوشو تو هفته آخز اضافه کردم که همش بخاطر ورم بود، بعد از زایمان 7-8 کیلو درجا کم کردم، بعدش 2-3 کیلو یه ذره یه ذره کم شد، الان 3-4 کیلو دیگه کم کنم به وزن قبل بارداری می رسم، البته همون موقع هم تقریبا 5 کیلوی لعنتی اضافه داشتم، هیچ رژیم خاصی نگرفتم و فعالیت خاصی هم نداشتم بجز تلاش در جهت خوابوندن بچه که مجبورم می کرد بغلش کنم و را برم تو خونه