2777
2789
عنوان

ای خدا خسته شدم ازین خونوادم🥺

274 بازدید | 20 پست

اصن دیگه از زندگی بیزار شدم باهاشون.اون از داداش قلدرم که همه چیو صاحب شده.از بابام که هروقت میاد تو خونه نق میزنه.مامانمم که الحمدلله اصلا رنگشو تو خونه نمیبینیم.همش بیرون با دوستاشه

همه یه نوع مشکلی دارن منم گاهی به ستوه میام 

میام ایمجا درد و دل

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد ۱۸سال جدایی بازم بابام زنگ میزنه از مشکلات برادرو برادر زادم میگه هرچی میگم پددمن من خودم با سه تابچه درگیرم دیگه نمیتونم غم اونارم بکشم بی فایده

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
شما چجوری تحمل میکنی

من که خونه ی خودمون هستم دوتابچه دارم بیچاره مادرم ازدستش دق میکنه اخرخیلی اذیتش میکنه همیشه مریضه شربت نداره باهمه دعواداره ازمادرم طلب کاره دعامیکنم بمیره