2777
2789
مثلا روشی برا خوندن حلیات بهم پیشنهاد بده کلا ریاضی و فیزیک و شیمی حلیات بلد نمیشم تست هارو

مشکل توی حلیات چیه؟

یعنی محاسباتت غلطه؟

اگه اینجوریه که باید تمرین محاسبات کنی

اما اگه کلا نمیتونی بخونی فرق میکنه

اینکه اول درسنامه با فرمول ها

بعدچند تا تست اموزشی

و بعد تست آموزش تست زمان دار

اگه موقع تست زمان دار یه مبحثو مشکل داشتی برگرد و از اول از روی درسنامه بخون و تست اموزشی بزن

اکانت دست دونفره🤞 مشاور نیستیم دیگه🤝
من دهم تجربیم ، حس و حال درس خوندنم از بین رفته چیکار کنم ؟ شما دهم بودین چیکار میکردین اون زمان

چه عالی که از الان به فکرش هستی

این یعنی سه هیچ از بقیه جلویی

من خودم سال دهم تابستونش ۸ هزار تا تست زدم

از نهم شروع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حرفای مثبت میزنین؟ رفتم دیدم  یا کار خاص دیگه ای انجام میدین 😢

نکات درسی هم داریم

البته اگه مشاور ویژه با برنامه میخواین باید برین آیدی آقای مهجر یا خانم ابراهیم اونها شمارو معرفی میکنن به دونفر از ما و ما باهاتون حرف میزنیم و طبق چیزایی که تا الان خوندین یا نخوندین برنامهومیدیم

چه عالی که از الان به فکرش هستی این یعنی سه هیچ از بقیه جلویی من خودم سال دهم تابستونش ۸ هزار تا ت ...

آره ولی رقیب زیاده ، بنظرت روزی ۴ ساعت اوکیه ؟ تداومم داشته باشه مثلا 

بعد اینکه چجوری خودمو عادت بدم به درس خوندن اخه من نهم که بودم چون حضوری بودیم درس خوندن راحت بود واسم ولی الان انگار حس اون زمان رفته

درخواست دوستیمو لطفا قبول کن

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
آره ولی رقیب زیاده ، بنظرت روزی ۴ ساعت اوکیه ؟ تداومم داشته باشه مثلا  بعد اینکه چجوری خودمو ع ...

اره ۴ ساعت البته مفید عالیه.

مهم ترین اصل همین تداومه

قبول دارم من خودمم چون عیر حضوری شده خیلی خوب درس نمیخونم

اما راجب شما توجه کن که الان ۹۹ درصد ضعیف میشه پایه شون و خیلی مفید نمیخونن

شما میتونی ازین فرصت استفاده کنی و خودتو کلی جلو بندازی و پایه تو قوی کنی

فرصت خیلی خوبی هست.از دستش نده