2777
2789
عنوان

بچمو گذاشتم و اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 106 پست
آخه گفتم نقطه ضعف دستش  ندم داغوووووونم داغوووون

خوب کاری کردی نگران نباش 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفت بچم خط روش نیوفته بچمو میزاری خودت میری 

چه حرفش رو اعصاب بود اما باور کن بیشتر از بچه خودت اذیت میشی الان تاصبح خوابت نمیبره 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خدا نیازهای بچه ی نوزاد رو برطرف میکنه؟! عجبا! بچه‌چه گناهی کرده؟! وجدان هم خوب چیزیه   &nbs ...

ارع برطرف میکنه خدا بهتر از ما میدونه چرا نکن بنده اشه ازش مراقبت میکنه نیاز هاش هم برطرف میکنه 

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
عزیزم اول اینکه خوب کاری کردی ایشاءالله با این کار  شوهرت تربیت میشه  دوم درست بچه تو هست ...

یاد داستان موسی افتادم که سپردنش به آب که خدا محافظش باشه.

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

ای بابا چرا سرزنش میکنین مردا احمق ترین موجودات روی زمین هستن اونایی که از نوع باشعورش گیرشدن اومده خوشبه حالشان 

عزیزم خودتو نگران نکن برگرد خونت بچه گناه داره وقتی ازشیر گرفتیش اون وقت بذار پیشش برو قهر که هرچند توصیه نمیکنم

ولی خدا همه خونه هارو سرشار از آرامش و صلح و صفا کن به غیر از آتیش بیارهای معرکه الهی جیز جیگر بزنن خونه هاشون جهنم باشه

یاد داستان موسی افتادم که سپردنش به آب که خدا محافظش باشه.

افرین خواستم بگم که خود شما گفتین

عزیزم اول اینکه خوب کاری کردی ایشاءالله با این کار  شوهرت تربیت میشه  دوم درست بچه تو هست ...

😳😳😳😳😳خدا به بچش شیر میده؟ یه زن یا بچه دار نمیشه یا بایددددد به خاطر بچه هررر کاری بکنه بچه تا ۷ سالگی با مادره بعد شما نیگی نگران نباااش . آسی پاشو برو خونت به بچت برس یا زنگ بزن بگوووو بیارتش شیر بدی بهش کاش قبل تولد بچه هاتون رابطه هاتونو درست کنین 

میرقصانم زندگی را به سازم