2777
2789
عنوان

حرف زدن با همسر

117 بازدید | 5 پست

سلام میشه کمکم کنید

نمیدونم چرا همسرم باهام در مورد مشکلاتمون حرف نمیزنه قهرمیکنم تلاش میکنه آشتی کنم ولی اصلا در مورد اینکه چرا بحث شده نمیپرسه و حرف نمیزنه فقط میگه تمومش کن خیلی تلاش کردم باهاش حرف بزنم حتی مستقیم هم بهش گفتم ولی باهام حرف نمیزنه در مورد ناراحتیام همه چیزو ریختم توی خودم... وقتی ناراحت میشم اصلا براش مهم نیست ولی تا اینکه اشک میریزم میاد سمتم و بهم میگه بس کن و بقول معروف فقط ناز میکشه😢

جوری شده که دیگه داریم همه جوره از هم فاصله میگیریم... اگه میشه راهنماییم کنید خیلی احساس تنهایی میکنم

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری راجب مشکلاتتون حرف میزنی؟  نوع لحن حرف زدن و موقعیتش خیلی مهمه

همه نوع رو امتحان کردم... با زبون خوش... اینکه نقاط مثبت اخلاقشو گفتم و بعد در مورد مشکلاتمون گفتم ولی فایده نداره

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
همه نوع رو امتحان کردم... با زبون خوش... اینکه نقاط مثبت اخلاقشو گفتم و بعد در مورد مشکلاتمون گفتم و ...

چرا نمیرید مشاوره؟ خیلی تاثیر داره

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش