2777
2789

سلام

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم من الان ۲یا۳روز به موعدپریودم مونده

پریروز با ادرارظهر بیبی چک زدم مدیکور قطره چکانی به دقیقه نکشید هاله افتادکه قشنگ میدیدمش..

ولی الان دوسه باره دیشب وامروز زدم بامارک دیگه منفی بوده

نظرتون چیه؟تجربه مشابه ندارین؟

چیزی که مشکوکم کرده اینه که ۱۰روز یابیشتره که نفخ دارم وترش مییییکنم

دوسه روز گرفتگی عضلات دارم امروز پای چپم هی میگیره

بیشترازقبل تشنه میشم وحس بویاییم قوی ترشده..

ترشحاتم یکی دوروزه بیشترشده که خب البته نزدیک پریودم هست..

چندین روزه خیلی خسته وکسلم وخوابم میادکه خب میگم شاید از سردیه ..

فک کنم بارداری. مدیکور خیلی دقیقه

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
واقعا؟؟؟؟😍 اخه خیلی سریع هاله انداخت ولی ازونجا که دوسه اابعدش زدم وچیزی ندیدم میگم‌شایداشتباه کرد ...

اخه تو میگی بعدش با مارک های دیگ زدم حتما فردا صبح با بی بی چک مدیکور اوکی کن ببین چطوره. اگه پریود نشدی تا یک هفته‌ برو از خون بده 

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

عزیزم من ۸ روز از موعدم گذشت و بعد بی بی زدم ظهر از صبحم چیزی نخورده بودم فقط ی لیوان شیر ولی طاقت نیوردم زدم فورا قرمز شد فردا صبح دوباره بزن من حالت تهوع کم درد سینه شدید و ورم شدید سینه سر درد و خوابالودگی و خشکی دست و صورت

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏
اخه تو میگی بعدش با مارک های دیگ زدم حتما فردا صبح با بی بی چک مدیکور اوکی کن ببین چطوره. اگه پریود ...

امروز مدیکور گیرم اومدولی خودکاری که اصلا واضح نیست ولی خب منفی بود

مدیکور قطره چکانی پیدانکردم

عزیزم من ۸ روز از موعدم گذشت و بعد بی بی زدم ظهر از صبحم چیزی نخورده بودم فقط ی لیوان شیر ولی طاقت ن ...

من هنوزبه موعدم مونده 

میگم حتما منفیه دیگه ولی وقتی یاد اون مدیکور میفتم که خب کمتراز یک دقیقه هاله انداخت ودیده میشد میگم مگه میشه الکی؟

البته قبلشم روزای قبل که خیلی زود بودهنوززده بودم چندتایی

دوتاش تقریبا بعدخشک شدن هاله خیییلی کم دیده میشد بقیش منفی 

ولی این چون خیلی زود هاله انداخت تعجب کردم وشک کردم!!!

عزیزم من ۸ روز از موعدم گذشت و بعد بی بی زدم ظهر از صبحم چیزی نخورده بودم فقط ی لیوان شیر ولی طاقت ن ...

من دردسینه ندارم اصلا

فقط الان که نزدیک پریودشده دردمیکنه اونم بافشار نه جوردیگه‌

عکس بیبی چکم اینجا میزارم نمیدونم چرااا لودنمیشه

ولی تویک گروه مامانا گذاشتم بعضیاهاله رو دیدن گفتن مبارکه بعدیکنفر گفت بزار روبخاری که خشک شه بهتر دیده میشه گذاشتم خشک شد عکسشو گذاشتم گفتن مثبته ومبارکه.یکنفرگفت من همینطوری بوده بیبیم ومثبت بوده

ولی خب چون تو نی نی سایت مثبت کاذب دیدم بازم شک کردم