2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن فیلیپس

2011 بازدید | 9 پست

سلام اینجا کسی سرخ کن بدون روغن فیلیپس داره ؟ 

میخواستم بدونم که چطوریه ؟ ارزش خرید داره ؟

اینکه روغن کم مصرف میکنه آیا غذا بدمزه یا بی مزه نمیشه باهاش ؟ (مثل مزه ی وقتی که تو روغن زیاد سرخ شده باشه هست یا نه)

یه سوال دیگه ام هم اینکه من بیشتر برای پیاز سرخ کردن و سبزی قورمه سرخ کردن و نهایتا کدو و بادمجون و هویج سرخ کردن میخوامش . آیا بدرد این کار من میخوره ؟ چقدر ارزش خرید داره ؟ 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶
بدرد این چیزایی که گفتی نمیخوره  واس سیب زمینی سرخ کردن عالیه

مرسی 😁 اگه فقط بخوام سیب زمینی سرخ کنم حیفه ۷م خرج کنم . میخواستم یه جورایی از شر کثیف کاری و بو و دردسر و مکافات سرخ کردنیا کلا راحت بشم که انگار قسمت نیست 😇😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی 😁 اگه فقط بخوام سیب زمینی سرخ کنم حیفه ۷م خرج کنم . میخواستم یه جورایی از شر کثیف کاری و بو و ...

من ۵_۶ ساله دارمش سیب زمینی عالیه باهاش عالی 

من مرغ و سوسیس و پیتزا توش درست میکنم و قارچ سوخاری 

ولی پیاز و سبزی قزمه نمیشه

من ۵_۶ ساله دارمش سیب زمینی عالیه باهاش عالی  من مرغ و سوسیس و پیتزا توش درست میکنم و قارچ سوخ ...

مرسی مهربون خداخیرت بده که گفتی 😘💋💖 لااقل تو این شرایط اقتصادی خرج بیخود نمیکنم . 

من 2 سال پیش 700 خریدم هنوزم استفادع نکردم چقد گرون شده😒😒

بعلههههه خیلیم گرون شده متاسفانه الان دیجی کالا که بالای ۷م قیمت زده البته اون مدل که تاچ و از همش گرونتره . بقیه ی مدلاش حدود ۳م ایناست . تو مغازه هم من ۵م قیمت کردم . ولی خب فعلا که دارم منصرف میشم از خریدنش

من ۸ ساله دارم ماهی مرغ سیب زمینی بادمجون پیتزا کیک  سوسیس همبرگر باهاش سرخ میکنم اما پیاز وسب ...

اااا واقعا راضی هستی حالا واسه اینا ؟ من توی قسمت نظرات دیجی کالا خوندم یکی نوشته بود قسمت بالایی سرخ کن جدا نمیشه یه ذره روغنی که به مواد غذایی اسپری کردم چسبیده به سرخ کن همش دود میکنه و عملا بدرد نخور . راست گفته یا نه ؟ من واقعیتش ندارم سرخ کن خیلی سر در نمیارم . ببخشید میشه بی زحمت مدل دقیق سرخ کن رو هم بگی که کدوم مدلشو داری ؟

اااا واقعا راضی هستی حالا واسه اینا ؟ من توی قسمت نظرات دیجی کالا خوندم یکی نوشته بود قسمت بالایی سر ...

اون قسمت رو هم راحت میشه بعد از استفاده یه دستمال بکشی راحت پاک بشه ولی در کل تا حالا برای من این اتفاق نیافتاده من دو مدلشو دارم یکی ۹۲۲۰ ( تو مسافرتا ازش استفاده میکنم) و یکی هم ۹۲۴۰