2777
2789
عنوان

4روز از موعد پریودم گذشته ولی بی بی چک منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست
علایمی چیزی نداشتی؟چند هفته 

تایپک قبلی مو  بخون . لکه بینی و خونریزی خفیف داشتم ک با آمپول و شیاف رفع شد اما امروز  سونو گفت پوچه هفته ۷ بارداری 😭 لیاقت نداشتم مادر بشم 

منت بہ سرم فاط❤ـمہ بنهاد و پذیرفت من را بہ کنیزے و شدم عروس  مـ💚ـادر ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپک قبلی مو  بخون . لکه بینی و خونریزی خفیف داشتم ک با آمپول و شیاف رفع شد اما امروز  سو ...

نگو اینجوری فدات بشم حتما قسمت نبوده اینبار 

انشالله به زودی به سلامتی و برکت بچه بدنیا میاری 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

عزیزم من 6روز عقب انداختم درد زیر شکمم داشتم هر روز بی بی چک گذاشتم منفی بود. بعد 6روز پریود شدم. 

میگن از استرس اقدامه.اگه مشکل کیست یا تنبلی تخمدان نداری. نگران نباش پریود میشی

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
نگو اینجوری فدات بشم حتما قسمت نبوده اینبار  انشالله به زودی به سلامتی و برکت بچه بدنیا میاری& ...

ممنون عزیز . توکل بخدا  😞

منت بہ سرم فاط❤ـمہ بنهاد و پذیرفت من را بہ کنیزے و شدم عروس  مـ💚ـادر ...