2777
2789
عنوان

نظرتون راجب قنداق کردن بچه چیه؟

118 بازدید | 8 پست

بچه هاتونو قنداق کردین؟

تاچندوقت؟

راسته قنداق کنیم پای بچه پرانتزی نمیشه؟

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

والا من قنداق گرفتم مگه توش میموند اینقدر دست و پا میزد زیپش باز می‌شد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نکردم 

دخترم خیلی دست و پا میزد نمیزاش منم دست تنها 

شوهرمم فضول و ایراد گیر 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه که به دنیا بیاد متخصص تو بیمارستان نگاش میکنه اگه پاپرانتزی باشه بهت میگه اگه بخاد بشه همون زمان جنینی شکل میگیره پاهاش اینا همش چرته قدیمیا حوصله بچه نداشتن کار داشتن میبستن بچه با یه تکون بیدار نشه بعد هزارتا دلیل علمی میارن براش من که هرچی مادرشوهرم گفت نکردم این کارو وای دلم کباب میشه واسه بچه ببخشیدا اصلن طاقت نداشتم بچمو قنداق کنم همش فکرای ترسناک میومد تو سرم اخه وحشتناکه

چشمات مثل قلب مهربونت آبی از نوع روشنش😍ازم خرده نگیر چرا عاشقشم چون می ارزه به مشکلش😍R

بچه نه ماه تو شکم مادر دستو پا بسته موند بسشه دیگه پس کی دستو پاشو تکون بده کی با دنیای بیرون از شکم مادر آشنا شه هیچوقت قنداق نکن

چشمات مثل قلب مهربونت آبی از نوع روشنش😍ازم خرده نگیر چرا عاشقشم چون می ارزه به مشکلش😍R