2777
2789
عنوان

امروز سه تا جنین با کیفیت عالی انتقال دادمممم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 36 پست
عزیزدلم ممنوننن. ☀️چهار بهمن باید آزمایش بدم این چهارده روز چجوری میگذره ایا😌

اوووووف 

جووووون ۳ قولوووو

چه شود 

هزار ماشاالله 

وویییی سه تا نینی تو خونه آخییییی 😗😗😗💖💖💖💜💜💜💜

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی سه تا جنین انتقال دادی 

Ivfعزیزم. یازده جنین داشتم سه تاش انتقال دادم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزدلم ممنوننن. ☀️چهار بهمن باید آزمایش بدم این چهارده روز چجوری میگذره ایا😌

انشالله بیای بگی بی بی چکام مثبت شده.

مبارک باشه عزیزم.

فقط استرس نداشته باش.

فکر و خیال از همه چیز بدتره.

سعی کن انتظار نکشی و بسپاری دست خدا.😍

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اوووووف  جووووون ۳ قولوووو چه شود  هزار ماشاالله  وویییی سه تا نینی تو خونه آخییی ...

😁😁😁😁سه تا خیلی میشه هاااا ووویی 😄

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
به سلامتی... انشاالله با خبرای خوب... فقط آرامش داشته باش و فکر و خیال نکن...

ممنونم عزیزم ❤️ 

خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله به شادی و سلامتی فارغ بشی

سلامت باشی 🌹 

انشالله بیای بگی بی بی چکام مثبت شده. مبارک باشه عزیزم. فقط استرس نداشته باش. فکر و خیال از همه چ ...

ممنونم مهربونم ☀️ 

یازدهدتا جنین مگه ازاول تو رحمش نبوده 😁خب بلد نیستم دیگه 

اسپرم رو از مرد میگیرن از زن هم تخمک کشی میکنن یعنی دارو میدن تا تعداد تخمک زیاد بشه و بالغ بشه.

بعد تو محیط ازمایشگاه هر کدوم قوی تر و بهتر بود رو با هم ترکیبشون میکنن و لقاح تشکیل میشه بعد هم بهتریناشو انتقال میدن تو رحم زن.

زنداداشم این مراحل رو رفته. طفلک خیلی اذیت شد.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.