2777
2789
عنوان

تورو خدا برای پدرم دعاکنید کرونا دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 80 پست
ممنون الهی شکر التماس دعا💝

خواهش میکنم خواهری 

چشم حتما عزیزدلم 🤗❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عزیزم خدارو شکر پدرم خیلی بهترن هنوز خوب خوب نیستن ولی حال عمومیشون بهتر شده خدارو شکر از برکت دعای ...

وای خدا رو شکر عزیزم ، خیلی خوشحال شدم 🌹🌹 

ممنونم که بهم خبر دادی عزیزم 

ان شاالله که شفای کامل پیدا کنند 🙏🙏🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدارو شکر پدرم خیلی بهترن هنوز خوب خوب نیستن ولی حال عمومیشون بهتر شده خدارو شکر از برکت دعای ...

خدايا شکرت 💖 💖 

صلوات برای سلامتیشون

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🍁

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام عزیزم    خدا شکر ک حالشون بهتر🌹

ان شاالله ب زودی بهبودی کاملشون را ب دست میارن ❤ ۵ آیت الکرسی می خونم ب نیت سلامتی کاملشون

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم💚

ان شاءالله سایه شون بالای سرتون باشه🙏

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم خدارو شکر پدرم خیلی بهترن هنوز خوب خوب نیستن ولی حال عمومیشون بهتر شده خدارو شکر از برکت د ...

سلام 

خداروشکر عزیزم❤

خیلی خوشحال شدم

ان شاءالله سلامتی کاملشون رو بدست میارن...الهی آمین💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین