2777
2789

سلام من از یه پیچ وسایل دکوری سفارش دادم گفتن ۵_۸روز به دستت میرسه بعد ۱۵روز به دستم رسید همش کج و کوله و خراب گریه ام گرفت رفتم بهشون گفتم بلاکم کردن خدا ازشون نگذره به شوهرم چی بگم چقدر سرزنشم کنه

پرستار nicu

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوازم چی

حتما از اینستا

من فقط از دیجی کالا میخرم همیشه هم راضی ام

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

از جای ناشناس نخر عزیزم دیجی کالا معتبره من از اونجا میخرم

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
من همه چیی همه چی نتی میخرم از ۲۰ تا یکیش اینجوری شده ناراحتی نداره پیش میاد

به خدا به خاطر پولش نیست به خاطر لحن بدون بود قبلش عزیزم عزیزم میکرد گفتم چرا اینجوریه چرا کج و کوله است میگه پول پراید دادی توقعه بی ام او داره یه میلیون کمه برای دکوری؟

پرستار nicu

من خیلی خرید نتی میکنم ۹۰ درصد خوب بوده ولی یه بار از یه پیج خریدم خیلی اذیتم کرد اخر سرم یه چی بدرد نخور فرستاد

درس عبرت شد واسم فقط از جاهای که قبلا خریدم یا معتبرن دیگه میخرم

برو سایت پلیس فتا گزارش بده این مشکلتو،رسیدگی می کنن برای منم پیش اومده بود گفتم به فتا گزارش میدم ترسید و اون کالا رو برام فرستاد....مشخصات کامل اون پیجی رو که ازش خرید کردی رو برای پلیس فتا بنویس تا دیگه از این غلطها نکنن

🤣🤣🤣🤣🤣این خنده واسه عنوانت بود

من واسه تولدم به شوهرم گفتم هرچی دوست داری بخر ولی کتاب بینوایانم باهاش بخر گفت اینتر نتی سفارش بده من پولشو میدم گوش نکردم رفتم از کتابخونه گرفتم ۳۹۰بعد اومدم دیدم دیجی کالا زده همونو با ۵۰درصد تخفیف ۱۸۰😐🤣

بعضی وقتا انلاین خرید کردن بهتره

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
به خدا به خاطر پولش نیست به خاطر لحن بدون بود قبلش عزیزم عزیزم میکرد گفتم چرا اینجوریه چرا کج و کوله ...

میدونم عزیزم خیلی ادم ناراحت میشه پولشم مهمه چرا مهم نیس مگه پول راحت بدست میاد باید صبح تا شب بدوییم تا یکم پس انداز کنیم منکه سپردم به خدا