2777
2789

میشه دکتر نازایی خوب معرفی کنین برا درمان با قرص میخام ولی تو آی یو آی و ایناهم خبره باشه خاهشن جواب بدین 

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اسی ببخشید بدون اجازه اومدم  یک دکتر خوب  به اسم جمشید هست سنش هم زیاده  اگر قید حیات باشن تو

سایت سرچ کن  سال ۴۹ دکترا گرفته تو آمریکا  کارش واقعا حرف نداشت ۱۵ سال پیش دوستم رفته بود پیشش 

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹
سلام اسی ببخشید بدون اجازه اومدم  یک دکتر خوب  به اسم جمشید هست سنش هم زیاده  اگر قید ...

فامیلشونو میدونید

پریسا موسی پور خیلی تعریفشو شنیدم مخصوصاآی یو آی.منکه رفته بودم واسه کیستم  همشون مثبت بودن خیل ...

دوست منم رفته پیشش من میرم دکتر قمری یه چهار ماهی هست نمیدونم به نتیجه نرسیدم فعلا که

سلام اسی ببخشید بدون اجازه اومدم  یک دکتر خوب  به اسم جمشید هست سنش هم زیاده  اگر قید ...

میشه فامیلیشو بگین