2777
2789

سلام نی نی سایتی ها خوبید روزتون پر از انرژی مثبت😍

من یه چند وقتیه با کسی اشنا شدم هم سن خودمه و بهم علاقه داریم خیلی از لحاظ اخلاقی شبیه هم هستیم گاهی اوقات اونقدر مثه هم فکر میکنیم بیشتر حرفامونو باهم میگیم ینی اینقدر شبیه همیم، تمام اون ویژگی های مرد ایده آل منو داره 

ولی از لحاظ مالی یکم مشکل دارن و نیاز به خیلی تلاش و پشتکار دارن  به نظر من هر مردی باید پشتش یه خانوم باشه که حمایتش کنه بهش توجه کنه و اون مرد انرژی بگیره و تلاششو ده برابر کنه 

برای شما کدوم ملاکه پول و سرمایه داشتن یا همدم بودن وجود عشق توی زندگی؟

با عشق ب پول 

پولشو میخوام چیکار ... خودم پول دارم 

هرزه ها تشنه ی توجهن و ملکه ها شایسته ی احترام👑                اسمم بارانه اگه خواستید صدام کنید ،  یک عدد خردادی (۵) همراه سگش(لورل) ، از رشت 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پول لازمه هم عشق ولی عشق مهم‌تره

خیلی سال پیش یکی تو زندگیم بود خیلی عاشق هم بودیم ولی دوتامون درگیر پول درآوردن بودیم و وقتی امد خواستگاریم بابا و مامانم شروع کردن به گذاشتن شروط مالی مامان اونم بهش گفته بود که شرایطت اوکی نیست دقیقاً وقتی من ۲۳ و اون ۲۴ ساله بود هر دو خونه و ماشین و پس‌انداز داشتیم ولی از خانواده‌های هم متنفر بودیم هرروز سر خانواداه‌هامون دعوا می‌کردیم و آخر هم جدا شدیم

بنظرم تا اوکی نشدید به خانواده‌ها چیزی نگید

هم پول لازمه هم عشق ولی عشق مهم‌تره خیلی سال پیش یکی تو زندگیم بود خیلی عاشق هم بودیم ولی دوتامون د ...

عزیزم ینی چی باهم اکی نشدیم ب خانواده هامون نگیم؟

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁

شوهرخاله من ریس بانک هست. خونه، ماشین 3تا،ویلا 3تا،خونه چند واحد، مغازه چند تا، مسافرت و بریز و بپاش 

ولی از بس به خالم خیانت کرده دو تا دستاش از کار افتاده از بس حرص خورده قند عصبی گرفته دل همه ما براش خونه بعد از 28سال زندگی مشترک میگه برو نمیخوامت تو چاقی 

بعد با یه زن مطلقه 20ساله است جدیدا 

بخدا پول یا تلاش و پشتکار بدست میاد ولی عشق با پول خریدنی نیست 

باذعشق بی پول دقیقا جوری که با همسرم اشنا شدم اما اینقد حمایتش کردم و پشتش بودم که الان به همه چی ر ...

دمت گرم خوشگلم من درکت میکنم خیلی سخته خیلی ولی همینکه برمیگرده بهت میگه من کل زندگیمو از صبوری و خانومی تو دارم تموم خستگیتو در میاره 

عزیزم ینی چی باهم اکی نشدیم ب خانواده هامون نگیم؟

نه عزیزم ما توی دوران آشنایی هستیم یکی از اعضای هر دوطرف خانواده خبر دارن از رابطمون و چون از هم دوریم رابطمون سالمه انشاالله تا کاراشون درست بشه سال بعد ازدواج میکنیم.