2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاااااین لطفااا

183 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من پریودی هام نامنظمه ولی خب میانگین همشون ۳۰ روز بوده 

تو اقدامم امروز طبق تقویم اگ عادت منظمی داشتم باید پریود میشدم کمر درد و دل درد پریودی هم دارما 

اگ فردا تست بزنم جوابش درست میشه؟ نسبت ب وقتایی ک شاید پریودیم به ۳۶ روز هم میکشید؟؟؟ بی بی چکم درست نشون میده میانگین یک روز بعد از موعد؟؟؟

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه زوده.ده روز بعد از موعد درست در میاد عجله نکن استرس خودش برات بده بسپر ب خدا هر چی خیره

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

14 روز از اقدام گذشته باشه نشون میده

حالا حساب کن

دوره تخمک گذاریت کی بوده

اون موقع ک اقدام داشتی

از اون روز بشمر

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
ن دیگه زوده.ده روز بعد از موعد درست در میاد عجله نکن استرس خودش برات بده بسپر ب خدا هر چی خیره

۱۰ روز خیلی دیره 

چون ی سفر ضروری ۲ روزه پیش اومده میترسم حامله باشم و تو جاده و ماشین واسم خطر داشته باشه 

جاریمم یک ماه پیش نمیدونست بارداره ۴ هفته اش بود سقط کرد ترسیده شدم دیگه

😐😐😐😐چرا انقدر قاطی نوشتی خب بزار ۳۵روز بگذره پری نشدی بی بی بزن

سعی کردم بهترین ممکن توضیح بدم💔

منم‌مث توام نامنظم بود میخواستم ۱۵ بشم ۱۱ بی بی زدم با ازمایش مثبت بود

چون دختر خاله هامم یک روز بعد از موعودشون تستشون مثبت شده بود

14 روز از اقدام گذشته باشه نشون میده حالا حساب کن دوره تخمک گذاریت کی بوده اون موقع ک اقدام داشتی ...

اصلا جلوگیری نکردم بعد از پاکیم نمیدونم کی گرفته باشه 

این ماه هم کیت نذاشتم ولی دو سری قبلی ک گذاشتم اوجش روی ۱۵ تا۱۷ پریودیم بود

۱۰ روز خیلی دیره  چون ی سفر ضروری ۲ روزه پیش اومده میترسم حامله باشم و تو جاده و ماشین واسم خط ...

اخخخی الهی😰خب برو آزمایش بده نمیتونی؟اینهمه زحمت کشیدین اگر امکانش هست نرو

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اصلا جلوگیری نکردم بعد از پاکیم نمیدونم کی گرفته باشه  این ماه هم کیت نذاشتم ولی دو سری قبلی ک ...

دو روز صبر کن

بعد بزن

الان 30 ای دیگه

۱۰ روز خیلی دیره  چون ی سفر ضروری ۲ روزه پیش اومده میترسم حامله باشم و تو جاده و ماشین واسم خط ...

ازمایش نشون میده