2777
2789
عنوان

بچم خیلی تکون میخوره میترسم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 89 پست
از بیست هفته به بعد حرکاتش مهمه اتفاقا اگ یساعت تکون نخوره باید یچیز شیرین بخوری به راست دراز بکشی ت ...

چون قبلا سقط داشتم همش نگران بودم خیلی ترسیدم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیییییی😍😍😍😍خب عزیزم هر چی بری جلوتر تکوناش بیشتر میشه.پسر من اخراش یه لگدایی میزد دلم درد میگر ...

صبحونه حلواشکری خوردم😀😂

اصلا شکر خدا لکه بینی ندارم 

ترسم از این بود که تکونش روزی یبار بود یهو چند بار پشت سرمه تکون خورد

دست میذاشتم رو دلم قشنگ حسش میکردم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
ای وروجک😍

خودمم شیطون بودم😀فکر کن من خودم بدنیا اومدم 

مامانمو رو تخت زایمان نبردن

چیز شیرین یا خنک نخوردی طبیعیه دیگ بیشترم میشه

اخه فکر نمیکردم یدفعه انقدر تکونش زیاد شه

خب عزیزم ب خاطر همونه😍😍😍😂نوش جونت.نه نترس عادیع

دعا کن این نوزده هفته هم به خیر و خوشی بگذره

دعا کن این نوزده هفته هم به خیر و خوشی بگذره

ان شاالله به سلامتی ب دنیا میاد.نگران نباش.ردوز شماری هم نکن.بذار ب دنیا بیاد انقدر خسته میشی که میگی کاش حامله بودم و تو شکمم بود هنوز😂😂😂

ان شاالله به سلامتی ب دنیا میاد.نگران نباش.ردوز شماری هم نکن.بذار ب دنیا بیاد انقدر خسته میشی که میگ ...

دوست دارم زایمان کنم راحت شم

انقدر دردسر دارم که نه روز دیکه میزم تو شش ماه هنوز کسی نمیدونه باردارم

دوست دارم زایمان کنم راحت شم انقدر دردسر دارم که نه روز دیکه میزم تو شش ماه هنوز کسی نمیدونه ب ...

چرا عزیزم نگفتی؟

منم سر پسرم لحظع شماری میکردم وه ب دنیا بیاد.خیلی سختم بود.ویار بدی هم داشتم.ولی سر دخترم میگفتم کاش میشد بارداری ۱۲ماه بود😕😂

چرا عزیزم نگفتی؟ منم سر پسرم لحظع شماری میکردم وه ب دنیا بیاد.خیلی سختم بود.ویار بدی هم داشتم.ولی س ...

سقط داشتم اخه بارداری قبلی 

اردیبهشت امسال سقط کزدم

اما انقدر گریه کزدم خدا جاشو برام پر کرد شکر خدا

تا جایی که من تجربه دارم طبیعیه ولی اگه تکون هاش تا آخر نه ماه ادامه داشت بهتون تبریک ميگم شما صاحب ...

شوهرمم میکه😃😃😃😃وقتی میخوام برم سونوگرافی تا اسممو صدا میزنن یدفعه شوهرم غیب میشه 

بعد که میرم تو اتاق میبینم شوهرمم اونجاست 

بخدا انقدر ذوق بچه داره تا سونو میخوام برم زودتر از من میدوه تو اتاق

دیگه دکتره هم چیزی بهش نمیگه 

شانسشم بچه هی دلبری میکنه براش 

خیلی بچه دوست داره دعا کن بچمو سالم بغل بگیرم

عزیزم.الهی ب سلامتی ب دنیا میاد این وروجکمون😍

بخدا خیلی سختی کشیدم 

توروخدا دعا کن برام سالم بغل بگیرمش 

با هر تکونش میمیرم و زنده میشم