2777
2789

من با شوهرم مشکل زیاد دارم چون داره خیانت میکنه  ولی فعلا به روش نیاوردم چون میخوام با دختره وقتی قرار گذاشت رو در رو مچش رو بگیرم از یه وکیل پرسیدم چت مدرک حساب نمیشه باید مدرک معتبرتر باشه فعلا به جز مامانم بقیه خانواده ها نمیدونن از طرفی یه مادرشوهر دارم تا قبل از اینکه بچه ام‌به دنیا بیاد فقط وقتی کار داشت زنگ میزد بهم حالا از وقتی بچه ام به دنیا اومده اولا تز پسرش که کلی تعریف میکنه پسر من از تو بهتره و ... خیلی حرفای دیگه تازه دوست نداره من بچه امو ببرم خونه مامانم بچه منو میگه بچه خودمه و خلاصه وقتی من خونه مامانمشونم زنگ میزنه میگه خونه زنگ زدم نبودی کجا رفتی مگه اعصاب من به اندازه کافی از دست پسرش خورد هست باز اینم میاد رو اعصابم با حرفاش الانم اومدم خونه مامانم زنگ زده به گوشیم جوابش ندادم مامانم میگه زنگش بزن بزرگتره زنگ زده شما جای من باشید با اینکه میدونید بعدش اعصابتون بهم میریزه بازم زنگش میزنید؟ 

نه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولش کن

بعدا بگو دستم بنده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

زنگ زد خونه مامانم میگه خونه زنگ زدم جواب نداده فلان خانم گوشیش زنگ زدم جواب نداده حالا من اونجا گوشیم زنگ زد خدا شاهده چون بچه ام خواب بود رو سکوت بود نفهمیدم ورداشته به مامانم اینا رو گفته شوهرم میدونه کجام چه گیری داده به خدا به من جاری اولم میگه بچه دومم صبح تا شب گریه میکرده هیچکس نیومده کمکم حالا مادرشوهرم گیر داده به من جالبه میگه دخترم طبقه پایین مادرشوهرش میشینه هیچ وقت بچه اشو طبقه بالا نبرده می اومده دو هفته اینجا وایمیستاده راحتتر بوده دخترای خودش رو مهریه بالا کرده عروس هاشو کم زنگ زد منکه حرف نزدم ولی با مامانم حرف زده اعصاب اونم خورد کرده اعصاب منم خورد کرد 

ب ر ی ن بهش اگه شاغل هستی پول هات رو نده دست شوهرت  تنظیم پرونده کن که نفقه و مهریه و همه حق ...

فعلا شرایط طلاق ندارم ولی فقط منتطر یه فرصت مناسبم تو این هفته شکایت کنم از دست شوهرم و اون زنه بکشونمشون دادگاه آره شاغلم تلاشم اینه قبل طلاق نصف خونه رو بزنه به نامم بعد بیفتم دنبال بقیه کارا

فعلا شرایط طلاق ندارم ولی فقط منتطر یه فرصت مناسبم تو این هفته شکایت کنم از دست شوهرم و اون زنه بکشو ...

شما که شاعل هستی 

از اول روزی که با ایشون بودی تا هر موقع 

میتونی تمام حقوق ات رو بگیری (هرچی که کار کردی آوردی تو خونه بهت میدن)

😧کلا زنی که شاغل باشه دستش خیلی باز هست برای گرفتن حقوقش به زنای خانه دار خیلی ظلم میکنن

من کاری ندارم میخواید طلاق بگیرید یا نه

اما یه پرونده برای حقوق هایی که تو خونه آوردی تشکیل بده

یه پرونده مهریه

یه پرونده نفقه

یه پرونده عندالمطالبه 

با یه وکیل عالی همکاری کن و سمج باش 

اگه تهدید کرد بچه ات رو میگیرم اهمیت نده ؛بچه تا ۷سالگی با مادر هست از ۱۲سالگی هم خودش انتخاب میکنه با کی بمونه 

شما همه حق هات رو بگیر و اینکه هیچ مردی نمیتونه دست تنها بچه بزرگ کنه اونم پشیمون میشه به پات میافته

من خوشم نمیاد اینجوری کنم تو زندگی اما آدم خائن حقشه

شما حتی اگه تونستی با یه شماره دیگه  که به اسم خودت نباشه مثلا به اسم دوستت به اون زنه بگو از شوهرت برات صیغه نامه بیاره و یه پولی چیزی بهش بده قطعا اونم آدم پستیه با مرد زندار تو رابطس 

و اینکه بگید حضانت تمام بچه رو به شما بدن

حق طلاق کامل  هم بگیرید

شما که شاعل هستی  از اول روزی که با ایشون بودی تا هر موقع  میتونی تمام حقوق ات رو بگیری ...

مامانم در جریان هست اونم میگه باید با وکیل صحبت کنیم بعد با دختره صحبت کنیم باید عجله نکنم یه جوری باشه بتونم حق و حقوقمو بگیرم 

ممنون از راهنماییتون ❤❤❤❤❤❤❤

مامانم در جریان هست اونم میگه باید با وکیل صحبت کنیم بعد با دختره صحبت کنیم باید عجله نکنم یه جوری ب ...

خواهش میکنم❤

😧آخه چرا اینقدر خیانت برامون عادی شده من واقعا ناراحت میشم میبینم اینقدر بانوان و مردان سرزمینم درگیر حواشی شدن از درک معنای زندگی عقب افتادن 

اره اصلا عجله نکنید . و قبل از اینکه حتی شکایت چیزی بکنید یه چیزی به اسم خودتون کنید

نمیدونم حالا شرایط توقیف اموال چه جوریه اما اگه بشه انجامش بدید