محمدفرزام مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 433 عنوان تو نی نی سایت وکیل مشاور هم هست؟ 60 بازدید | 15 پست میخوام طلاق بگیرم چندتا سوال دارم پول مشاوره ندارم برم وکیل تو مهمه افتادم 1399/10/20 | 09:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 بگو شاید من بتونم جواب بدممنم دارم جدامیشمو وکیل دارم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 تو مردی؟ نه گلم زنم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
محمدفرزام مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 433 میخوام فقط با شوهرم همخانه باشم و همبستر ن گلن فقط همخانه و کار دیگه ای نکنم میشه طلاق نگیرم بخاطر لجن ولی ارتباط من قطع کنم؟
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 میخوام فقط با شوهرم همخانه باشم و همبستر ن گلن فقط همخانه و کار دیگه ای نکنم میشه طلاق نگیرم بخاطر ل ... فکر نکنم بشه عزیزم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 بخاطر بچم اون وباید بین خودتون توافق کنین عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 اگه من خودم طلاق بخام مهریه بهم تعلق میگیره؟ اگه شوهرتون توان مالیش خوب باشه بلهتعلق میگیره عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
mamiasala عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 2977 میخوام فقط با شوهرم همخانه باشم و همبستر ن گلن فقط همخانه و کار دیگه ای نکنم میشه طلاق نگیرم بخاطر ل ... اینکه توافقه وکیل نمیخوادبایدباهاش به توافق برسی ولی خب توقانون ما عدم تمکین برات محسوب میشهالبته اگرشوهرت براش خیلی مهم باشه وبخوادپیگیرشه
محمدفرزام مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 433 اینکه توافقه وکیل نمیخواد بایدباهاش به توافق برسی ولی خب توقانون ما عدم تمکین برات مح ... عدم تمکین چه حقی رو از زن میگیره؟