بچه ها سلام دیشب شوهرم حالش بد شد بردمش درمانگاه نوار قلب گرفتن تعداد ضربانش۵۰بود گفتن پایینه براش آزمایش آنزیم قلبی نوشتن مقدارش ۲برابر شده بود بعد تا جواب ازمایشش آماده بشه شیفت پزشکا تغییر کرده بود دکتر جدید گفت مشکلی نیست فقط براش داروی چربی خون نوشت الان حالش همونجوریه درد قفسه سینه و بی حسی دست چپ داره چیکارش کنم؟ به نظرتون چرا ضربان و آنزیم قلبیش مشکل داره؟
برای ساعت ۳ وقت گرفتم براش.توروخدا برام دعا کن اینجا کسی رو داریم منم بچه مدرسه ای دارم و باردارم از ...
نترس باید کنارش باشی خودتو گم نکن
من شوهرم تو سن ۲۴ سالگی سکته کرد دنیام سیاه شد ولی انقدر همراهش بودم تا خوب شد خودشم الان میگه دلیل خوب شدنش منم
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نترس ولی حتما برین پیش متخصص هیچوقت به این اورژانس و دکتر عمومی راضی نشید خیلی از همین متخصصا هیچی بلد نیستن دیگه چه برسه به عمومی 🤐
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
چندتا دکتر ببرش به یکی اکتفا نکن اینجا دیدم که دکتر اهمیت نداده به درد قلب و اتفاقای بدی افتاده حتما دکتر ببریش اگه میتونی بیمارستان دیگه ببرش
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
قربون همه تون برم توروخدا با دلهای پاکتون براش دعا کنین نتونست رانندگی کنه الان با اسنپ رفت بیمارستان به خاطر کرونا و بارداریم منو دیگه با خودش نبرد زنگ زد به داداشش که از شهرستان بیاد.