2777
2789

همه این داغونی ها باعث میشه قوی تر بشی، بلند شو،  به خودت بیا، خداوند تو رو قوی تر از این ها آفریده که داغون بشی، کاری بکن که همه رو متعجب کنی، اراده کن، انجام بده، میتونی، هیچوقت کوتاه نیا. موفق باشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه این داغونی ها باعث میشه قوی تر بشی، بلند شو،  به خودت بیا، خداوند تو رو قوی تر از این ها آف ...

مرسی گلم 🌷خیلی داغون تر از این حرفام💔🖤

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
مرسی گلم 🌷خیلی داغون تر از این حرفام💔🖤

اصلا این حرف رو نزن، فکرتو عوض کن، ذهنت، فکرت، مال توست، خدا بهت اراده داده، اختیار امورت به غیر مرگ، دست خودته، یک دفعه فکرتو عوض کن، همین حالا،بلند شو برو برای خودت یک گل قشنگ نرگس بخر،بو کن، که همیشه این بو یاد این لحظه تغییرت بندازه،شروع جدیدی رو آغاز کن، سخته ولی میتونی.

اصلا این حرف رو نزن، فکرتو عوض کن، ذهنت، فکرت، مال توست، خدا بهت اراده داده، اختیار امورت به غیر مرگ ...

همه اینا درسته عزیزم ممنون که با این حرفای قشنگت به ادم اراده میدی❤

شما مشاوره ای؟؟؟

خدایا دلتنگشم 😭😭😭😭😭😭😭💔
همه اینا درسته عزیزم ممنون که با این حرفای قشنگت به ادم اراده میدی❤ شما مشاوره ای؟؟؟

نه، یک آدمی هستم مثل خودت، اصلا از روانشناس چیزی نمیدونم،منم اذیت شدم. ولی همین سختی ها منو ساخت، الانم کاملا روی پای خودم هستم، خداروشکر باراده و قوی اجازه نمی دم هیچ کس روح و روانم رو خراب کنه. هیچ وقت کوتاه نمی یام. یک جوری کارمو درست می کنم، فقط هم خدا رو در نظر دارم، اون بهترین یاورم هست.