2777
2789
عنوان

ازمایش های هفته ۲۷گلوکز و اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 34 پست
ینی چی باید بخوریم

بالاتر فاطمه گفت

میگه گلوکز میدن بخوریم خیلی شیرینه🥴

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن نمیتونم چیز شیرین بخورم چه کنم🥴😬 قبلش باید از داروخانه بگیریم با ازمایشگاه میده؟چجوریاس؟

سه بار باید خون بدی عزیزم 

بار اول ک ناشتایی ازت میگیرن خون بعدش یه پودر بهت میده میگه با اب قاطی کن بخور بعدازیه ساعت بیا 

پودرومیخوری و هیییچی نباید بخوری دیگه بعدازیه ساعت یه ازمایش دیگه میدی 

دوباره نباید چیزی بخوری تا یک ساعت بعد دوباره ازمایش سوم 

خدایاشکرت
ای بابا من خودم همینطور در حالت عادی تهوع و استفراغ دارم با اینکه هفته۲۷هستم

منو بگو اصن تو بارداری هیچ حال بدی نداشتم حتی تهوع

فکرکنم این ازمایش بربادم بده

من از بالااوردن متنفرم از بچگی یعنی حالم بد بشه انقد گریه میکنم و بهم فشار میاد که نگو

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
ای بابا من خودم همینطور در حالت عادی تهوع و استفراغ دارم با اینکه هفته۲۷هستم

من استفراغ نمیکردم منتهاخدا میدونه با چه وضعی اون گلوکز رو خوردمممم😬بعدم ک کلا حال ادم بهم میخوره حالت تهوع داری

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
منو بگو اصن تو بارداری هیچ حال بدی نداشتم حتی تهوع فکرکنم این ازمایش بربادم بده من از بالااوردن مت ...

من گوشه ها لبم زخمه از بس بالا اوردم😂دیگه تهوع میگیرم از خدامه بالا بیارم حداقل راحت بشم