2777
2789

سلام عزیزان دل لطفا هرکس به واسطه دعای شهدا مشکل ازدواجش حل شده و ازدواج کرده بگه چه نذری برلی شهدا کردید و چقدر طول کشیده که حاجت گرفتی؟ هدیه به ارواح طیبه شهدا "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم". ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به کسی توسل نکردم فقط از خدا خواستم زمانش که رسید خودش جورش کرد

خداروشکر،بله بی اذن خداوند برگی از درخت نمی افته ولی چون شهدا پیش خدا آبرو و حرمت دارن ازشون میخوایم برامون دعا کنند در درگاه پروردگار که خدا به حرمت اونها جوابمون رو بده.یا علی

سلام عزیزم.من به چله با شهدا خیلی خیلی معتقدم که ان شاءالله حاجت میده.چله زیارت عاشورا.

اسم اول اقا امام زمان(عج)

بعد چهل روز به نیت یه شهید

و روز42برای خودتون.

اسم شهیدارو هم از قبل بنویسید 

شهدا زنده و دعاشون گیراس.

استغفار واقعی و نماز حضرت جعفر طیار هم به اون شیوه ای که ایت الله بهجت گفتن هم عالیه.

توسل به خانم حضرت معصومه(س) که خودشون مجرد بودن 

و سوره یس چهل روز روزی سه چهار بار که خیلی معجزه میکنه اصلا .یا ختم یس آقای نخودکی

و اخرشم چله سوره طه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س)

سلام عزیزم.من به چله با شهدا خیلی خیلی معتقدم که ان شاءالله حاجت میده.چله زیارت عاشورا. اسم اول اقا ...

سلام ممنونم عزیزم بابت لطفت چله زیارت عاشورا به نیابت شهید گرفتم ولی حکمت خداست هنوز به حاجتم نرسیدم.۳۳ سالمه محجبه و معتقد ولی هنوز مجردم .شاید برم زیارت حضرت معصومه.شماهم ویژه برام دعا کنید

سلام ممنونم عزیزم بابت لطفت چله زیارت عاشورا به نیابت شهید گرفتم ولی حکمت خداست هنوز به حاجتم نرسیدم ...

عزیز دلم ان شاءالله هرچی زودتر حاجتت روا میشه.

چله به نیابت شهید منظورم نبود.

دیدی چله میگیریم با چهل نفر و هرروز به نیت یه نفر میخونیم؟اونجوری.

با چهل تا شهید این برنامه رو بریز.

شهبدای شاخص مخصوصا شهید محمدرضا تورجی زاده شهیدنوید صفری شهید رسول خلیلی شهید حجت الله رحیمی وشهید حمید سیاهکالی مرادی وشهید محمودرضا بیضایی و...

هرروز یکیشون .تا42روز نوبت خودت

که روزی که نوبت شماس اونا برای شما دعا بخونن.

نماز حضرت جعفرطیار فراموشت نشه.زیاد طول نمیکشه بر خلاف چیزی که جا انداختن.سرچ کن نماز جعفر طیار به شیوه آیت الله بهجت برای ازدواج.ان شاءالله حاجتت روا میشه.

عالمان دینی که توی حرم حضرت معصومه(س) هم خیییلی خوبن بهشون متوسل شو.

منم ان شاءالله برات چله سوره یس برمیدارم.یا چله طه.

عزیز دلم ان شاءالله هرچی زودتر حاجتت روا میشه. چله به نیابت شهید منظورم نبود. دیدی چله میگیریم با ...

بله متوجه شدم قربون قلب مهربونتون .دست گلت درد نکنه انشالله که همیشه سلامت باشید و دعای شهدا همیشه بدرقه راهتون باشه.ممنونم گلم یاعلی

عزیز دلم ان شاءالله هرچی زودتر حاجتت روا میشه. چله به نیابت شهید منظورم نبود. دیدی چله میگیریم با ...

سلام عزیز دلم شما با چندروز خوندن زیارت عاشورا و نماز جعفر طیار حاجت گرفتی؟میشه جوابمو بدی گلم 

والا من خیلی توسل کردم اما وقتش برسه آدم قسمت آدم میشه البته گره کار من به دست حضرت زهرا باز شد...&n ...

ای جااااااان. دلم رو آتیش زدی..‌. میشه توضیح بدی بیشتر؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...