2777
2789
عنوان

کمک وراهنمایی از همه میخوام لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
بفرماید

ببخشید ک ربطی ب تاپیکتون نداره ولی من درگیر این سوالم ممنون میشم صادقانه جواب بدین.

مردی ک سر هر چیز کوچیکی دعوای بزرگی ب پا کنه و هر بار ب زنش بگه نمیخوامت و طلاق و دست بزن هم داشته باشه .از طرفی حتی اگه ب اصرار خودش بچه دارشده باشن و بلد هر بار دعوا بگه باید سقط بشه .منظور این مرد واقعا جداییه ؟باید چکار کرد

خسته ام کرده خودمون بعددوازده سال زندگی هنوز هشتمون گرو   نهه سه تابچه داریم باباش دایم از ...

باهاش صحبت کن و درزمان مناسب بهش بگو الان  اون ادم ها بهت پول قرض میدن بگومن وتو باید کنار هم  باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو راه اشتباه  را انتخاب کردید   و  اشتباها تون را بنویسید تو کاغذ    یک مدت بخونید تا  دوباره تکرار نشه 

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹
راه حل بگین که همسرم جواب بده 

قبلا هم تاپیک زدی و بیتون هم گفتم  باید بشنید باهم  اشتباهاتون را کم کنید هردوتون   دوستش داری   ومیتونی  زندگی  کنی تا یک عمر  یا فقط به خاطر بچه ت میمونی 

آقا🙌  و  کورد هستم  👌 هیچ وقت ادعای برتری نکن؛بدان که همه از تو بهترند 💎بهترین دوست  خودت هستی نه  گرگ بیابان 🌷 بهترین زندگی  خود باید بسازی نه به امید دیگران 💕 خنجر دشمن بهتر از نیش دوست است 👹

چند خصلت خوب از شوهرت بگو 

اسی جواب پیام بده

10ملیون

وقتی فهمیدید از حسابتون برداشت کرده برخوردتون با همسرتون چه جور بود؟ با خشونت رفتار کردید؟ 

از همسرتون درباره کارش توضیح خواستید؟ 

قبول دارم کار همسرتون اشتباه بوده ولی برداشت من اینه شاید خرجی بهشون نمی‌ دادید اون بنده خدا هم صبرش لبریز شده این حرکت رو کرده

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
داده به برادرش من کارت حقوقم دست خانومخ هست

انشاا... مشکلتون به خیر و خوشی حل بشه

براتون زندگی آروم و بی دغدغه آرزومندم

منم تجربه قهر رو دارم شرایطتون رو درک میکنم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است