2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم نداشتم 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

سلامتی و خوشی خودت و اطرافیانت

باور کن کوچکترین مشکلی در سلامتیت به وجود بیاد خوشیت میشه اینکه اون مشکلت حل بشه ,یادمه یه مدت انگشت دست چپم بیحس بود ,درد سختی نبود,ولی خیلی حس بدی داشت , توفکرم این بود که فقط این مشکلم حل بشه,بچه ام چندماهی مریض بود ,فقط ارزوم این بود که خوب بشه

خوشی عمیق رو باید در وجودت احساس کنی ,خیلی چیزهایی که دور وبرت هستن و بهشون عادت کردی و بی تفاوتی,گاها اینقدر با ارزش هستن که فقط وقتی نباشن میتونی بفهمی چقدر مهمن,اگر همه چیز برات عادی هست فقط چندروز یکی از گزینه های راحتی زندگیت رو حذف کن اونوقت به ارزشش پی می بری و می فهمی دلخوشی یعنی چی

سلامتی و خوشی خودت و اطرافیانت باور کن کوچکترین مشکلی در سلامتیت به وجود بیاد خوشیت میشه اینک ...

موافقم باهات مثلا همین کرونا نشونم داد اقعا ی سری کارا ک ساده از کنارشون میگذشتم واقعا چ حال خوبی داشتن ک دریغ کردم از خودم...حرف خیلی خوبی زدی