2777
2789
عنوان

خواب عجیبه من

134 بازدید | 7 پست

من چندین سال قبل یه خواب صادقه دیدم جریان این بود که خواب دیدم شاطر نانوایی که خرید میکردیم تو خیابون یک باره ماشین بهش زد نصف بدنش زیر ماشین بود وفقط پاهاش مشخص بود فردا ظهرش گفتن شنیدم صبح تصادف کرده یعنی فردای که من خواب تصادف دیدم واقعا تصادف کرد من دیگه میترسیدم بخوابم بعدا دیگه خواب این مدلی ندیدم تا دیروز علامیه مرگ خواهر شوهر دختر دایم دیدم وشبش تو فکر بودم این چطور مرده حدس میزدم کرونا گرفته باشه تو خواب دیدم از یک نفر پرسیدم گفت تصادف کرده امروز پرسیدم چطور فوت کرده گفتن تصادف کرده جوابی که توخوابم گرفته بودم درست بود 

یکی تیشه بگیرید؛ پیِ حفره زندان… چو زندان بشکستید؛ همه شاه وُ امیرید

ترسیدم ازت

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسیدم ازت

خودمم ترسیدم تو که جای خود داری خیلی وقتا خوابای مسخره میبینما ولی گاهی خوابای عجیب که دوبارش تا الان واقعی شده یا مثلا گاهی تو خواب جای میرم که میدونم قبلا اونجا بودم برام آشناست اما تو بیداری تا الان اونجاها نرفتم 

خب خواب یه موقع هایی وقایع پیش رو رو به ادم نشون میده چیز ترسناکی نیست

هیچ وقت اینجورنشدم از اون خواب اولی که دیدم پانزده سال گذشته وجالبه هردو خواب مربوط به تصادف بوده 

ایا فیلم یوسف پیامبر را که تلویزیون 200دفعه نشان داده است ندیده ای؟ 

با اون که باید فاز عشق وعاشقی برداریم