2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بهم دکترگفته بجز وقت های تعیین شده نرم پیشش...اخرماه بایدبرم مرسی ک جواب دادی قشنگم

ببین پودر بخر بخور بزن نت خوشمزه هست عین فرص جوشان فقط میریزی تو دهنت میخوری بعد که خوردی آب خنک میخوری.ده تا بگیری کافیه به دکترتم بگو این پودر اگه گفت نه برو مطب گوروانچی اگه تهرانی بهت بده بخوری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
🤣🤣🤣🤣اخه دیگه این همه درد....هنوز ن شکم دارم ن وزنی نفسم بالانمیادنمیتونم راه برم

بچت پسره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
به دکترت بگو کلسیم میخوری ویتامین د چی .شاید سرماخوردی.من قلبم الکی ضربانش میرفت بالا پا درد داشتم م ...

الان دقیقا کلسیم و ویتامین د ویتامین ب امگا و آهن و مولتی ویتامین میخورم..دمیترونم برا حالت تهوع....احتمالا سرماخورده باشم چون لرز میگیرم

چشم عزیزم درست میگید..ولی خصوصی رفتم ...خیلی سیاتیکم اذیتم کرده بود

چشمت بی بلا.ایشاالله خوب بشی

اره عزیز پسره خیلیم شیطونهه ماشاءالله

منم این علائم داشتم پسر بود هر ثانیه درحال تکون خوردنه فقط تو سونو آروم میشن