هان سوجون ک یک دل ن صد عاشق دختره شده ،دخترع بیشور پپه هم ک عاشق سوهو شده و فک میکنه سوهو اون دخترر ...
سلام خواهر من ندیدم و برگشتم اما با اینکه دوست داشتم لی سوهو بهش بگه اما الان دلم میخواد ی دل سیر واسه سوجونگریه کنم چون آدم بدی نبود اصن کاش ادم بدی بود که دلم نمیسوخت
مهندس کوچولو سابقم،مهارت خاصی تو وحشی بازی دارم،اسم کاربریمو دوست ندارم 😒یادت نره رویا ها بخشی از تقدیرن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
چی بگم والا اینا هنوز دبیرستانین از کجا معلوم هوس نباشه 😐باز من با این افکارای احمقانم اومدم نمیدو ...
کلا من ملاک کره ای ها رو برای زیبایی و زشتی نمیفهمم یکی میگن خوشگل به نظرم خیلی معمولی یکی میگه زشته میگمم نه بابا😑
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند