2777
2789

چقدرجبهه میگیریدبراشون تامیفهیدکاربریش اقاس😲مردی؟نه پس زامبیه😟خوب زده اقاس دیگه حالاکاربریش یاامضاش

چیه چتونه😁

انقدراخ اخ وپیف پیف راه میندازن بعضیا😑😒

چراتاپیک نزده میریدتوتاپیکاشون تندتندپست میزارید😏

چندچندید😌

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

خب دیگ چون خانما این سایتو بیشتر خانومانه میبینن

بنظرم ب وجودشون نباید حساس شد و توجع کرد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب دیگ چون خانما این سایتو بیشتر خانومانه میبینن بنظرم ب وجودشون نباید حساس شد و توجع کرد 

اگه جایی که نبایدباشن بایدتذکردادمن میبینم طرف لصلاکاری نداره ولی گیرمیدن بهش چندین باربحث شده چراتوسایتی انگارفقط همون یکی

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگ چون خانما این سایتو بیشتر خانومانه میبینن بنظرم ب وجودشون نباید حساس شد و توجع کرد 

عشقم اونجا قفل شد منتظر بودم یه جا پست بزاری جواب بدم😂

خب آفرین آفرین باشه صبر میکنیم خانومی

فقط طلای ۲۴ عیار لطفا😌😌

اگه جایی که نبایدباشن بایدتذکردادمن میبینم طرف لصلاکاری نداره ولی گیرمیدن بهش چندین باربحث شده چراتو ...

من همینو گفتم دیگ گفتم کلا حساسن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

درخواست دوستی میدن خواهر من اکثرا همینن یه آقا تو سایت خانومانع که اکثرا راجب مشکلات روابط زناشویی هست و بعضی خانما کاملا روابطشونو به صورت باز توضیح میدن حضورش درست نیست

عشقم اونجا قفل شد منتظر بودم یه جا پست بزاری جواب بدم😂 خب آفرین آفرین باشه صبر میکنیم خانومی فقط ...

عع متوجع نشدم من هر جا میرم تختع میکنن درشو

افرین بالاخرع تیتر دشوریت میخان کنن

از دست شوهرامون اینجا پناه آوردیم دیگه 

اینجا هم راحت نباشیم دیگه پس واسه چی بیایم🤔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
عع متوجع نشدم من هر جا میرم تختع میکنن درشو افرین بالاخرع تیتر دشوریت میخان کنن

قدمت نحسه😂😂شوخی میکنم بابا عشق منی تو❤️😛

بله بلهههههه هر طلایی به دشویی گرانبهای من اونم با دیزاین تو نمیادددد باید ۲۴ عیار باشه حتما😌😌

قدمت نحسه😂😂شوخی میکنم بابا عشق منی تو❤️😛 بله بلهههههه هر طلایی به دشویی گرانبهای من اونم با ذیزا ...

من تو رو زدم 

دیگ سفارشا کرور کرور میش