2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 41 پست
خواهر من داشت بعد دوماه قرص خوردن همون ماه دوم اقدام باردار شد،ولی دکترش خ خوب بود هرکی رفته نتیجه گ ...

اسم دکترشو میگی بهم

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 
خواهر من داشت بعد دوماه قرص خوردن همون ماه دوم اقدام باردار شد،ولی دکترش خ خوب بود هرکی رفته نتیجه گ ...

اگه مشهدی هستید لطفاً اسم دکترشو بگید.

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفاً اسم دارو اونو بگید

اپو متفورمین لتروزول  از شب ۵ قاعدگی تا شب ۹ قاعدگی و دگزامتازون و یدو فولیک

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
عزیزم چه دارویی مصرف کردی؟؟

اپو متفورمین لتروزول دگزامتازون 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
امپول زدم چندباز دعا کن باردار بشم 

انشالله باردار میشی همین ماه به امید خدا 

چیزی نیست عادی بابا .من داشتم بدون درمان باردار شدم ولی طول کشید دومی نمیخواستم طولانی بشه با یه ماه دارو سریع باردار شدم

نه بابا الکی عیب نزار رو خودت چیزی نمیخواد بگی 

من هم یک تنبل هستم.انگار مد شده همه تنبلی دارن.نداشته باشی عجیبه.ولی به نامزدت بگو.منم فکر میکردم ناراحت بشه شک داشتم بگم یا نه.تو دوران عقدم اینجوری شدم ولی گفتم راحت شدم.

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤

سلام عزیزم تنبلی تخمدان مشکل جدی برایه بارداری محسوب نمیشه ،باید تحت نظر متخصص زنان دارو و آمپول مصرف کنین اگرم قصد بارداری داشته باشید بهتون قرص تحریک تخمک گذاری مثل کلومیفن یالتروزول میدن ک حتما باردارمیشی،خانمایی ک مشکل تنبلی تخمدان با پریودنشدن ب موقع دارن بهتون قرص ویتاگنوس رو پیشنهاد میکنم بدون عوارضه قرصش عالیه