حدودا بعد ده روز از نزدیکی یادم افتاد ک قرص اورژانسینخوردم ولی بعدشدوتا اچ دی باهم خوردم دوباره پس فرداش دوتا دیگه خوردم خیلی استرس دارم ک نکنه باردار بشم چیکارکنم ؟😭
اورژانسی ده روز بعد خوردین بی فایدس. منتظر باشین ببینین پریود میشید یا نه
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه شروع کنم سه روز پشت سرهم قرص اچ دی بخورم تاثیر داره ؟
نه عزیزم تاثیر نداره
به بدنت آسیب نزن.
اگر پریود نشدی باید اونوقت فکری به حالش کنی.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اگه تو دوران تخمکگذاریت بوده باشه احتمال بارداری داری
اگه چند روز قبل پریود این اتفاق بیفته چی؟
مثلا یک روز یا دو روز؟