resume مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 عنوان 💛 شعر...💛 | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 116 پست من و آزردگی از عشق! و عشقِ چون تویی حاشا!گرت باور نمیداری به دست امتحانم ده...#وحشی-بافقی🍃یه بیت شعرِ زیبا هم؛ شما بگید...💛 1399/10/19 | 22:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 بگذار در آغوش تو آرام بگیرم دلچسبترین شیوه جان باختن است این... هر که در عاشقی قدم نزده استبر دل از خون دیده نم نزده استاو چه داند که چیست حالت عشقکه بر او عشق، تیر غم نزده است پیری به سال نیست. به حاله
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی رفتی و از فراقِ تو از پا درآمدم؛باز آ! که جز تو هیچکسم دستگیر نیست...#وحشی-بافقی🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 هر که در عاشقی قدم نزده است بر دل از خون دیده نم نزده است او چه داند که چیست حالت عشق که بر او عشق، ... عجیب این دردِ عشق و عاشقی مانندِ افیون استکـه هر جا لذتی باشد، درون درد مـدفـون است...#سیدتقی-سیدی🍃
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 رفتی و از فراقِ تو از پا درآمدم؛ باز آ! که جز تو هیچکسم دستگیر نیست... #وحشی-بافقی🍃 تا در ره عشق آشنای تو شدمبا صد غم و درد مبتلای تو شدملیلیوش من به حال زارم بنگرمجنون زمانه از برای تو شدم پیری به سال نیست. به حاله
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206706 حاصل خیره در آیینه شدنها آیا؛ دو برابر شدنِ غصه یِ تنهایی نیست؟! #فاضل-نظری🍃 ای که نزدیکتر از جانی و پنهان ز نِگَه... وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای دل به جان تو دل و جانم از آن توست ای درد تو به جان من ای من فدای تو ای زندگی تن و توانم همه توجانی و دلی ای دل و جانم همه توتو هستی من شدی از آنی همه منمن نیست شدم در تو از آنم همه تو...مولانا🍃
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 عجیب این دردِ عشق و عاشقی مانندِ افیون است کـه هر جا لذتی باشد، درون درد مـدفـون است... #سیدتقی-سیدی ... دلبری برای یکدیگر را…بگذارند به وقت تنهاییشان!خیابان،مترو و تاکسی جای دست کشیدن روی ابرو…سر روی شانه گذاشتن. و لمس شال و گیسو نیست…شاید یک نفر چشمانش را بست…شاید یک نفر خاطرش پر کشید…شاید یک نفر دلش رفت…شاید یک نفر دلش تنگ شد پیری به سال نیست. به حاله
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206706 هر که در عاشقی قدم نزده است بر دل از خون دیده نم نزده است او چه داند که چیست حالت عشق که بر او عشق، ... به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206706 ای زندگی تن و توانم همه تو جانی و دلی ای دل و جانم همه تو تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم د ... من از آن کِشم ندامت که تو را نیازمودمتو چرا ز من گریزی که وفایم آزمودی؟ وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 ای که نزدیکتر از جانی و پنهان ز نِگَه... گیرم که برکنی دلِ سنگین زِ مهرِ من؛مهر از دلم چگونه توانی که برکنی...؟!#سعدی🍃
1362amene عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 3119 به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را بر عشق توام، نه صبر پیداست، نه دلبی روی توام، نه عقل بر جاست، نه دلاین غم، که مراست کوه قافست، نه غماین دل، که توراست، سنگ خاراست، نه دل پیری به سال نیست. به حاله
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 من از آن کِشم ندامت که تو را نیازمودم تو چرا ز من گریزی که وفایم آزمودی؟ 💛💛💛بهرِ امتحان ای دوست، گر طلب کنی جان را؛آنچنان برافشانم، کز طَلَب خجل مانی...#شیخ-بهایی🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 بر عشق توام، نه صبر پیداست، نه دل بی روی توام، نه عقل بر جاست، نه دل این غم، که مراست کوه قافست، نه ... شراب حاضر و معشوق مست و من عاشق!ز من مدار توقع به عقل و هوش امشب...#اوحدی-مراغه ای🍃
resume مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را خُنک آن درد که یارم به عیادت به سَر آید!دردمندان به چنین درد؛ نخواهند دوا را...#سعدی🍃
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206706 💛💛💛 بهرِ امتحان ای دوست، گر طلب کنی جان را؛ آنچنان برافشانم، کز طَلَب خجل مانی... #شیخ-بها ... یکی میرودو یکی روزها از خودش می پرسد"مگر خودش مرا انتخاب نکرده بود؟!" وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)