2777
2789

اونایی ک موی فر دارید بنظرتون بهتره موها توی هفته چند بار شسته بشه؟؟؟

نرم کننده استفاده میکنید؟

موهاتون بلنده یا کوتاه برای فر کدوم بهتره

الان زمستونه هفته ی دو سه بار خونه مون سرده

از حموم هم میام اسپری بیول سفید میزنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک روز درمیون مو هامو میشورم🌺

از شونه اصلا استفاده نمی کنم و گره موهامو با انگشتمام باز می کنم در واقع انگشتمام برام حکم شونه رو دارن😂❤️❤️❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

موهامو فقط کف سرمو شامو میزنم 

ساقه موهام قسمت انتهاییش و کف مالی نمیکنم 

حتما نرم کننده میزنم

البته موهام فرش بعد از شونه زدن صاف میشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

فر موهای کوتاه خوب نیست من موهام داره بلند میشه خیلی خوشگلتر میشه😍

حتما بعد حموم به موهات وازلین یا سرم مو بزن اگه خشکه🌹❤️❤️❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

وقتی شوهراینجاس روزی دوبارم میشورم😑😂 وقتی نیس ۴روزی یبار بعدش تاروشونمه دیگه نمیخام بچینم بزارم بلندبشه گیس کنم برا فرای ویزی و پف میشه بهترین راه حله کراتینم خیلی گرونه وهم مضر وهم هرماه باید تمدید بشه ۲۰تومن 😭

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

موهامو فقط کف سرمو شامو میزنم  ساقه موهام قسمت انتهاییش و کف مالی نمیکنم  حتما نرم کننده ...

نرم کننده بیشترمو میریزه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه روز درمیون حمومم تو حمومم 3بار میشورم ریزش مو و شوره و موخوره و چربی زیادم دارم😑😑😑😑😑😑😑😑 ...

موقع شستن موهات زیاد قسمت ریشه موهاتو فشار نده چربیش بیشتر میشه🌹