2777
2789

بچه ها من تو تلگرام دیدم خیلی ها کانال یا گروه دارن عکس میدی رو اون کار میکنن یا بک گراند و عوض میکنن یا فقط صورت رو ،کسی بلده میخوام منم یاد بگیرم تو رو خدا کمکککککککککم کنید

در حد مرگ دوسش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم همه دوستام عکس های خودشون رو میفرستن واسم فتو همه جوریش رو بلدم اما از شانس بدم گوشم خراب شد ...

عزیزم با چه برنامه ای این کارو  میکنی ؟

در حد مرگ دوسش دارم

برنامه ی پیکس ارتو بریز 

Picsart

ویدیوهای اموزشیشم از یوتیوب یا اپارات دانلود کن ببین

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

من خودم بعضی وقتا پول میگیرم انجام میدم برای طرف 

البته رو کامپیوتر رو گوشی عذاب خالیه .

اولش شاید ۴۰ میل بدی برای کامپیوتر و تجهیزات اما بعدا نونت تو روغنه چون الان دیگه عصر اینجور کاراس 

من خودم ۱۵ تومنی که دادم سال ۹۶ تو ۷ ماه در اومد

اما الان دیگه اونجوری پیگیر نیستم چون رفتم تو یه شرکت کار میکنم

من خودم فتوشاپ در حد حرفه ای بلدم ولی بنظرم با گوشی خیلی سخت میشه چون ظریف کاری زیاد داره و با موس و ...

خب منم لپ تاپ دارم راستش من خودمم کامل بلد بودم رشتم تو دبیرستان گرافیک کامپیوتر بود ولی الان متاسفانه همه چی یادم رفته

در حد مرگ دوسش دارم
من خودم بعضی وقتا پول میگیرم انجام میدم برای طرف  البته رو کامپیوتر رو گوشی عذاب خالیه . اولش ...

منم میخوام کامل یاد بگیرم به نظرم بهتر از بیکاریه خودمم تو خونه میپوسم میگم شاید کمکی شد واسم

در حد مرگ دوسش دارم