2777
2789
عنوان

بچه ها باشوهری ک بفکر اینده نیس وولخرجه چ باید کرد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست

توقعت از یه پسر 25 ساله چیه ؟؟واقعا این سن جز بریز و بپاش اصلا تو مخیله اش چیزی نیست ..اونوقت ازدواج کرده 😐قدرت تمیز دادن و تشخیص هدف زندگی مشترک با پسر 25 ساله امروزی به نظر من نشدنیه اصلا

تو چرا نشستی نظاره گر پول خرج کردن اونی توام یه صفایی بکن تو این زندگی هرچی دوس داری بخر بخور بپوش و ...

نمیده.بهش میگم عینکم شگسته پول بده لنز بخرم عینک یخرم نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خودت  پس انداز کن  

مثلا  تا قرعه  کشی  دراومد  میتونستی  بدون اینکه بفهمه بری  سریع  طلا  بخری

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
خب بمن خرجی نمیده اخه پس انداز کنم.فقط کارت یارانه رو داده دست من.اونم زیادی دونسته میگه باید برابچه ...

تو هم خرج کن نذار یه تومن پول دستش باشه تا خوش باشه اگه نداشته باشه مجبوره بیاد بشینه خونش

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

برای خودت یواشکی پول جمع کن بابام ول خرج نیست اما مامانم این کارو می‌کنه برای منو ابجیم گوشی چند تیکه طلا خریده.

ماهی صد تومن جمع کن بزار جایی که نبینه.کم کم برای خودت پول داری.

....

وا پس چرا برا خودش خوب خرج میکنه بگو زن گرفتی مشاور پول جمع کنی که نگرفتی قرعه کشیم دیگه ننویس اون شیش تومنم یه روز تموم میشه انوقت دست به دامن میشه باز 

توقعت از یه پسر 25 ساله چیه ؟؟واقعا این سن جز بریز و بپاش اصلا تو مخیله اش چیزی نیست ..اونوقت ازدواج ...

خاهرشوهرم 18سالشه شوهرش32سالشه.خیلییییی ادم سرسنگین کاری پول جمع کن هستش.بعضی وقتا حسودیم میشه.اونوقت شوهرمنم با پس اندازش میره خوراکی وغذای بیرون مخوره😭😭.ازدواج بایع ادم کم سن اشتباه محظه فقط یاید حرص بخوری

خاهرشوهرم 18سالشه شوهرش32سالشه.خیلییییی ادم سرسنگین کاری پول جمع کن هستش.بعضی وقتا حسودیم میشه.اونوق ...

گلم به کم سن نیست اصلا اصلا هیچی به سن نیست خیلیا هستن تو سن کم واقعا میتونن یه زندگی رو اداره کنن این اقا زده به بیخیالی فک کرده همین یکی دوروزه و خیلیم خودخواهه که فقط برا خودش خرج میکنه

یعنی فقط واسه خودش خرج می‌کنه ؟؟؟

واسه تو خرج نمیکنه ؟؟؟؟؟

وقتی می‌ره غذا بخوره ،،،تو هم بهش بگو منم دلم میخواد برای منم حتما بیار عزیزم !!!!یا بگو پس برو واسه دوتامون بخر منم هوس کردم !!!!!

خوراکی می‌خره برو بشین تا تهش بخور,,,,, ،،،،،،لیست بده بهش هرچی خونه لازمه و دلت میخواد بیاره،،،،

از این به بعد به جای دعوا کردن و کتک خوردن که هی بگی پول جمع کن ،،،تو هم پا به پاس خرج کن و بخور و بپوش،،،،

خاهرشوهرم 18سالشه شوهرش32سالشه.خیلییییی ادم سرسنگین کاری پول جمع کن هستش.بعضی وقتا حسودیم میشه.اونوق ...

همین دیگه ..ایشون بلوغفکری و عاطفی واسه ازدواج نداشته و روراست اصلا فکر تغییر نباش مگر با گذر زمان کم کم متوجه بشه دنیا دست کیه ...گرچه مرد 32 ساله ای که دختر بچه 18 ساله میگیره هم آدمی با مشخصات سالم روحی نیست حداقل واسه این دوره 

چرا خودت پس انداز نمیکنی وقتی اینهمه پول بهت میده منم بهمن اسمم در اومده ده تومنیه ولی اصلا نمیدن به ...

بمن پول نمیده ک😐حتی خرجیم نمیده ک بخام پس انداز کنم.پول قرعه کشیم هرماه خودش میریزع

یعنی فقط واسه خودش خرج می‌کنه ؟؟؟ واسه تو خرج نمیکنه ؟؟؟؟؟ وقتی می‌ره غذا بخوره ،،،تو هم بهش ...

بمنم میده بخورم خوراگی.ولی وقتی فکر مکنم نشستیم با پس امدازمون خوراگی مخوریم.تا ماتحتم میسوزم

ربطی به سن ندارد!!!!!

بعضی ها هی از اول خسیسن

بعضی ها ولخرجن

بعضی ها بی خیالن

اخلاق شوهر شما هم اینطوریه دیگه ،،،،،وقتی کاری از دستت برنمیاد خودت رو اذیت نکن و بی خودی دعوا راه ننداز !!!!حالا شاید چندسال دیگه نظرش عوض بشه و پول جمع کن بشه ،،،،

ولی خب الان تو هم بی خیال باش و پا به پاش ییا

بمنم میده بخورم خوراگی.ولی وقتی فکر مکنم نشستیم با پس امدازمون خوراگی مخوریم.تا ماتحتم میسوزم

نسوزه،،،،واسه خودت بخور و بی خیال باش !!!!!

وقتی بهت گوش نمی‌ده دیگه اینقد پافشاری نکن

واسه خودت کیف کن