2777
2789

شما بگین چکارکنم.25سالشه اصلا اهل پول جمع کردن نیس.با کلی سختی قرعه کشی خونگی گزاشتیم.شش ملیون دراومده قشنگ ریخته تو کارتش هروز نزدیک 20 30تومن خوراکی مخره.غذای اماده مخوره.بهشم میگم بریم طلا بخریم گوش نمیدع

منع بدبختم فقط حرص میخوزم.ی حرفیم میزنم عربده میزنه .زیادم حرف میزنم میگ زبون درازی کتک مخورم.فک نکنم تااخر عمر صاحب خونه یا ماشین بشیم.😭😭😭الان سر ی موضوعی بامن حرفش شد بمن گف تو شامتو بخور من بیرون مخورم.اینهمه سختی بکش پول جمع کن اخر شوهز بیفکر همرو خرج کنه.

باباشم لنگه خودشه هرچی پیدا مکنن فقط مخورن اهل پس انداز نیستن.باباشم الان تو یه خونه خییییلی کوچیک زندگی میکنه ازبس ولخرجی کرده.مترسم اینده منم عین مامان بابای شوهرم بشه😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وقتی پس انداز کردی بهش نگو

از طرفی شوهرت الان خونه ماشین نداره اخلاقش اینه وای به روزی که همه چیز داشته باشه به فکر خودت باش 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
طلاق تامام 

😭😭😭کاش طلاق ب این راحتی بود.ازکجا معلوم بعد این شوهر کردیم ازاین بدترنشد.طلاق هم گرفتیم باید حرص بچه رو بخوریم حرص مطلقه بودنمونو😭😭

خب هنوز سن ازدواجش نبوده!

باید بیشتر شناخت پیدا میکردی قبل ازدواج..

از طرفی میگی پدرشم همین بوده پس منتظر درست شدنش نباش

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

چقد زن خوب و زندگی کنی هستی والا برعکس دخترای این دور و زمونه !!!!

من اگه می‌دیدیم شوهرم اینجوریه ،،،،،دیگه خودم رو اذیت نمی‌کردم و احترام خودم رو نمی‌آوردم پایین تا حدی که کتک بخورم ،،،،،،،منم میخوردم و میپوشیدم و کیف میکردم !!!!

حالا از این نظر فکر کن که دنیا دوروزه ،،،،تو هم واسه خودت بخور و بپوش و کیف کن!!!

اگه پول بهت میده تو واسه خودت پس انداز مخفی کن

خب وقتی پس انداز کردی بهش نگو از طرفی شوهرت الان خونه ماشین نداره اخلاقش اینه وای به روزی که همه چی ...

خب بمن خرجی نمیده اخه پس انداز کنم.فقط کارت یارانه رو داده دست من.اونم زیادی دونسته میگه باید برابچه پوشکم بخری