2777
2789
عنوان

معجزه اتفاق میوفتید اگر معتقد باشی

224 بازدید | 28 پست

من چند روز بود مشغول لباس هایی که نیاز نداشتم و کنار بود واستفاده نمیشد جمع اوری کردم..خودم هم همیشه لباس های که اشخاص نیاز ندارند جمع اوری میکنم به نیازمندان میدم میگم ثواب داره شغلم وکالت ولی برای رضای خدا این حرکت انجام‌میدم دو روزه خیلی لباس جمع شد از خودم و بچه ام که ۵ سالشه. همش به خدا گفتم این میخوام به کسی بدم که واقعا نیازمنده کسی تو سر راهم قرار بده..دیدم اخر شب خانمی بهم‌پیام داد که شخصی تو اطراف بوشهر یک دختر ۵ ساله داره و از همسرش جدا شده دخترش و خودش لباس ندارند ..گفتم پس بگید خودشون با من تماس بگیرند خانم تماس گرفت گفت واقعا ندارم دخترم لباس نداره میرم خونه مردم تمیز میکنم یک سال دوندگی کردم دخترم از همسرم گرفتم خیلی ناراحت شدم گفتم کار وکالت داشتی مشاوره میدم و لباس ها برات میفرستم...تهران کجا ..اطراف بوشهر کجا اینکه طرف نیاز به یک وکیل داره که راهنماییش کنه دستش تنگه ‌..قربون خدا برم چقدر به دل ادم ها توجه میکنی تو خود معجزه ای خدای من

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یعنی میخای بگی شما معحزه زندگی اون بدبخت شدی؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
شاید این سوال شخصی باشه ولی ممنون میشم پاسخ بدید  درآمد وکالت تقریبا چقدر؟؟

بستگی داره به نسبت بالاست شکر

براي منم دعا کنيد خانم مهربون خدا بيشتر و بهتر بهتون بده که دست خير داريد

الهی امین به وقتش نگات میکنه

یه روزی یه جوری نگاهت میکنه که خودت خشکت بزنه به خدا قسم همین چند هفته پیش معجزه رو توی زندگی یکی ا ...

دقیقا مهم اعتقاد

چقدمهربونی شمابادیدن شماها آدم ب این دنیاامیدوارمیشه ک هنوزانسانیت نمرده❤

متشکرم عزیزم این وظیفه انسانی

بيشتر از يکم براي من دير شده عزيزم

انشالله به این وقت عزیز خدا گره های زندگیت باز کنه