من چند روز بود مشغول لباس هایی که نیاز نداشتم و کنار بود واستفاده نمیشد جمع اوری کردم..خودم هم همیشه لباس های که اشخاص نیاز ندارند جمع اوری میکنم به نیازمندان میدم میگم ثواب داره شغلم وکالت ولی برای رضای خدا این حرکت انجاممیدم دو روزه خیلی لباس جمع شد از خودم و بچه ام که ۵ سالشه. همش به خدا گفتم این میخوام به کسی بدم که واقعا نیازمنده کسی تو سر راهم قرار بده..دیدم اخر شب خانمی بهمپیام داد که شخصی تو اطراف بوشهر یک دختر ۵ ساله داره و از همسرش جدا شده دخترش و خودش لباس ندارند ..گفتم پس بگید خودشون با من تماس بگیرند خانم تماس گرفت گفت واقعا ندارم دخترم لباس نداره میرم خونه مردم تمیز میکنم یک سال دوندگی کردم دخترم از همسرم گرفتم خیلی ناراحت شدم گفتم کار وکالت داشتی مشاوره میدم و لباس ها برات میفرستم...تهران کجا ..اطراف بوشهر کجا اینکه طرف نیاز به یک وکیل داره که راهنماییش کنه دستش تنگه ..قربون خدا برم چقدر به دل ادم ها توجه میکنی تو خود معجزه ای خدای من
گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.