2777
2789

من پسرم پنج سالشه و چند روز پیش بردم مطب برای چشم پزشکی گفتش چشماش ضعیفه من شک کرده بودم چون نزدیک روخوب میدید اما دور رو درست نمیدید 

گفت باید عینک بزنه .اما از وقتی بردمش بینایی سنجی و دارم دقت میکنم میبینم چشمش از اونی که فکر میکردم ضعیف تره الان یه نوشته رو یک متر فاصله دادم میگم میبینی واضح؟اول گفت اره ولی همش چشماشو باز و بسته میکرد دقت میکرد بعد خندید گفت تیکه تیکه میبینم بعدم گفت واضح میبینم.کدوم یکیشو باور کنم چون بچس هزار جور حرف میزنه خیلی ترسیدم تیکه تیکه میبینم یعنی چی😢😢

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه جاهای هست که چشم بچه رو با دستگاه معاینه میکنن ببرش اونجا 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جاهای هست که چشم بچه رو با دستگاه معاینه میکنن ببرش اونجا 

بردم اونجا

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

وقتی دکتر میگه ضعیفه حتما ضعیفه دیگه 

چه اشکالی داره عینک بگیر بزنه اتفاقا به بعضی بچه ها خیلی عینک میاد بامزه میشن😍

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
فقط تبلت و گوشی رو نده دستش که بیشتر اذیت میشه

روزی نیم ساعت رو بازی میکنه 

وقتی دکتر میگه ضعیفه حتما ضعیفه دیگه  چه اشکالی داره عینک بگیر بزنه اتفاقا به بعضی بچه ها خیلی ...

میگیرم میزنم اما الان باز ازش چارت پرسیدم خیلییی دیگه جدیه مشکل چشماش فاصله یک متر و اشتباه میگه😭😭😭😭😭یعنی چی انقدرررر ضعیفه؟

میگیرم میزنم اما الان باز ازش چارت پرسیدم خیلییی دیگه جدیه مشکل چشماش فاصله یک متر و اشتباه میگه😭😭 ...

عزیزم دکتر ببر برا عینک گرفتن اونجا شماره چشمشو میگن چندسال عینک بزنه بعدا عمل میکنه دیگه نهایت

قط مواظبت کن گوشی و.. دستش نده

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
عزیزم دکتر ببر برا عینک گرفتن اونجا شماره چشمشو میگن چندسال عینک بزنه بعدا عمل میکنه دیگه نهایت قط ...

هفته پیش بردم گفت یه هفته دیگه هم تکرار کن  .الان میبینم خیلی ضعیف تره چشماش😭😭