عقده (ازمن بزرگتره)با پدرشوهرم اینا و برادرشوهرم اومده زیادممیاد بعد تا ساعت ۱۱ ۱۲ میخوابه منم ببخشید پری شدم نمیتونم بلندشم بشینم😣معدم ریخته بهم دم اصلا به دلم نیس دست به هیچی بزنم حالم از خودم بهم میخوره پا نمیشه کمک کنه واسه ناهار😨😨😨مادرشوهره بیچارم چون دیگه خونه از خودش میدونه پاشد یه کارایی کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که زیاد میاد دیگه مهمان نیست بایدم توقع داشته باشی مهمان یساعت دوساعت نهایتش ماهی یه شب دوشب نه اینی که تو میگی غیر مستقیم حالیش کن هرکی وظیفه ای داره
دیگه زیادی بزرگش میکنی ۴ نفره اومدن مادرشوهر که میگی دست میرسونه دوتاشم که آقا هستن اینم که بهش میگی ...
خونه ی اون یکی برادرشوهرم رفتم ظرف نشستم کمکش کمرم درد میکرد بعد شوهرم گفت پاشو بریم تا اومدیم تو ماشین شوهرم داد زد سرم چرا کمکش نکردی؟هرچی فوش بلد بود به خانوادم داد که منو تربیت نکردن😢
این دیگه صاحب خونس داره میگه سه هفته یبار میرن اونجا مهمون کجا بود مهمون اونه یساعت دوساعت بشینه و ب ...
نه بازم مهمونه حالا چون جاری هست این رفتار صاحبخونه صحیح نیست ، جاری من از تهران میان یک هفته میمونن هر موقع تعطیلی گیر بیاد میاد یعنی زیاد ، ولی حتی یه بشقاب نمیگم بشوره
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️