2777
2789

سلام مادران بارداروبچه دار با نصب این اپیکیشن کمک میکنددوره بارداری وتربیت کودکان تاشش سالگی  هرمطلبی خواستید بخونید( مثل لالایی کودکانه)تغذیه(مادر باردارو تغذیه کودک) بازی (بازی کودکانه واسباب بازی هایه مناسب هرسن )وآلبوم رشد براثبت کامل رشد کودک ابزارهایه دیگر به مادران در دوره بارداری وتربیت کودک کمک میکند

خواستید ازلینک زیر دانلودکنید

میتونید کپی کنیدبعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هفته 28 به بعد تکون های بچه باید مهم باشه عزیزم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

آخه پری شب احساسش میکردم 

میدونم ولی هنوز به سنی که بخوای تکوناش رو بشمری نرسیده نگران نباش روش وسواس میگیری خیلی دلت میخواد به چیز شیرین بخور چند دقیقه لم بده حس میکنی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ی رانی خوردم هنوز چیزی احساس نکردم 

ببین وسواس بگیری هی میری بیخودی سونو واقعا جای نگرانی نبست عزیزم از الان اینطکری باشی بزرگتر بشه هی بدتر میشی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

نترس بابا

منم هفته ۲۲ ک بودم ی روز تکون میخورد دوروز تکون نمیخورد

الانم هفته ۲۵ هستم یروز تکوناش شدیده یروز خیلی کم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین وسواس بگیری هی میری بیخودی سونو واقعا جای نگرانی نبست عزیزم از الان اینطکری باشی بزرگتر بشه هی ...

اره ماه قبل دو بار رفتم بی دلیل این ماه گفتم دیگه نمیرم انگار نمیشه

اره ماه قبل دو بار رفتم بی دلیل این ماه گفتم دیگه نمیرم انگار نمیشه

نرو بابا با پولش  یه بسته پوشک براش بگیر