2777
2789
عنوان

دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون تعداد پایه های ندون که میره تو لثه دندونهای جلو تک کانال دندونهای عقب 2 یا 3 کانال

یعنی الان چون دندون پشتم هست و دوکانال واسه عصب کشی باید 1200 بدم ،هیج راهی نداره حتما باید عصب کشی کنم؟ چقدر گرونه

بجز عصب کشی هیچ راه دیگه ای ندارین هرچی دست روی دست بزارین فقط خودتونو عذاب میدین دندون درد واقعا در ...

اره خیلیییی درد دره اللان ساعت 3 شب از درد نمیتونم بخوابم ولی هزینه ها بالاس😢

اره خیلیییی درد دره اللان ساعت 3 شب از درد نمیتونم بخوابم ولی هزینه ها بالاس😢

اره بخدا خیلیم بالاست کلا شبا بیشتر درد میگیره من ۱ هفته نتونستم درست بخوابم.مفنامیک و ژلوفن بخورین

زودتر برین دندون پزشکی

اره حتما میرم اگه قیمتا زیاد بالا باشه شاید بکشم ددندونمو ،دندون پشت اصلا مشخص نیس از چند نفرم پرسیدم میگن که عصب کشی هم بعد پنج شیش  دوام نمیارع ،بهترین کار اینکه بکشم بقول قدیمی دندون لق باید بکشم بندازم دور

اره حتما میرم اگه قیمتا زیاد بالا باشه شاید بکشم ددندونمو ،دندون پشت اصلا مشخص نیس از چند نفرم پرسید ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست دندون عصب کشی شده سالهای سال میمونه و دیگه مشکلی ایجاد نمیکنه