2777
2789
عنوان

شده یهویی همون بشه که میخواین؟

510 بازدید | 81 پست

ازین مدل تجربه ها دارین؟ مثلا چیزای عجیب غریبا. خرید خونه. لباس دلخواه تون. ماشین. پیداکردن یه دوست قدیمی. پیداشدن یه گمشده قدیمی تون و... 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره 

هیچ وقت فک نمی کردم ما ی روزی ماشین خارجی بگیریم که گرفتیم... کلا مثل ی معجزه است... ی ماشین رو بهمون رو ی قضیه داد 30 میلیون

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه خونه خالی بود. صفر بدون نصبیجات. جای متوسط. چندوقته زیر نظر داشتمش. خ بدلم نشسته بود. امروز اومدن بفروشنش. پولمون جور نبود. هرچی بشوهرم گفتم برو لااقل قیمتشو بپرس. گف نه. هرموقع پولمون کامل بود بعدا. 

چون حدودقیمتشو میدونستیم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
آره  هیچ وفت فک نمی کردم ما ی روزی ماشین خارجی بگیریم که گرفتیم... کلا مثل ی معجزه است... ی ما ...

😍😍😍😍😍😍

ببار ای مرز یهویی شدنا یهو خراب شد و رفت عقبتر به گذشته ها 

به اندازه گذشته های دور از آنچه که میخواستم دور شدم

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»