2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭😭😭

411 بازدید | 21 پست

کرونا گرفتم. هر کی تجربه داره بیاد بگه کرونا روز چندم به اوج خودش میرسه

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دوم

من اول علائم سرماخوری داشتم بعد حس بویایی و چشاییم رفته سرم به شدت درد میکنه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

چرا بدبخت شدی ؟؟ بزن به بیخیالی ببین استرس بدترش میکنه شوهر منم کرونا گرفت هفته اول فک میکردیم سرما خورده راحت گذروند هفته دوم بقیه فهمیدن یعنی تستش مثبت شد ولی خداروشکر خفیف بود دهنمون صاف شد از بس بهمون استرس دادن ولی شوهرم بیخیال بود میگفت خوب مبشم چیزی نیست . ماه پیش خواهرشوهرم گرفت انقد استرس دادن بهش که یکماه طول کشید تا خوب شه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چرا بدبخت شدی ؟؟ بزن به بیخیالی ببین استرس بدترش میکنه شوهر منم کرونا گرفت هفته اول فک میکردیم سرما ...

آره منم داداش و خواهرام گرفتم دو روز اول گلو درد بعدم حس بویایی و چشایی فقط رف نهدکتر رفتن نه دمنوشی نه سوپی بیخیال ولی من دکتر رفتم ولی خیلی دارو و اینا خوردم همش نگران دخترم هستم که نگیره 

عزیزم نترس آب جوش عسل بخور اب پرتغال هویج سیب مایعات زیاد که خدایی نکرده ب ریه نزنه حب 

آره زیاد میخورم ممنون 

ای بابا ازکجا گرفتی  انشالله زود خوب میشی

والا خودمم نمیدونم جایی نرفتم ی خرید بوده اونم با ماسک میرفتم خودمم توش موندم از کجا گرفتم 

آره منم داداش و خواهرام گرفتم دو روز اول گلو درد بعدم حس بویایی و چشایی فقط رف نهدکتر رفتن نه دمنوشی ...

نگران نباش بابا چرا بدبخت شی اطرافیان من همه گرفتن زود خوب شدن خواهرم یدونه دارو هم نخورد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن