2777
2789
عنوان

خانواده همسر😒

387 بازدید | 18 پست

سلام

من و نامزدم باهم هیچ مشکلی نداریم تا وقتی که این نزدیک بودن فامیلای همسرم ناراحتی ایجاد نکنه برامون

یعنی همش به علت نزدیک بودن خونه های خاله و دایی خونه های هم مهمون هستن اکثرا

واین برای من نامزد که فقط پنجشنبه جمعه با همسرم که تعطیله خیلی سخت و عذاب آور که نزارن باهم باشیم و باعث دعوا و کدورته

ما هر شب با هم همیشه  تلفنی حرف میزنیم.  امشب زنگ زد گفت با دایی هام میخوام بازی کنم ناراحت نمیشی زنگ نزدم

اما من خیییلی ناراحت شدم

به نظر شما بهترین نوع برخورد چیه؟؟

اجازه بدم بره نشون ندم ناراحتیمو

یا من الکی سخت گیر هستم

چون میگن اولش هرجور عادت بدی همونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیز دلیل نداره اجازه ندی خوب از اول زندگی این سخت گیریات باعث میشه اونم باهات این رفتارارو کنه شما دوست داری با خانواده خودت خاله ودایی قطع رابطه کنی اجازه بدی اینکارو هیج وقت نکن اشتباه نکن من کردم بعد ازدواج تقاص دادم ولی خداروشکر بعد گذر زمان درست شد الان اگه خدا نکرده بمیرم کاری ندارم میان خونمون ما میرم شایدم ازشون خوشم نیاد ولی میگم ولش ۳ ساعت تحملشون میکنم 

تو زندگی فقط جای یه فسقلی  
الكي گيير ميديااا  تا الان باهاشون بوده يهو هنو تازه نامزد كرده از همه چي منعش كني قاطي ميكنه ...

امشب پنجشنبه وقتی میبینم همه نامزدا باعلاقه برنامه میریزن واقعا ناراحت میشم حتی تلفنم برام وقت نزاره

امشب پنجشنبه وقتی میبینم همه نامزدا باعلاقه برنامه میریزن واقعا ناراحت میشم حتی تلفنم برام وقت نزاره

ببيين جانكم

اول كار قرار نيييست نه تو اونو تغيير بدي نه اون تورو 

بايد كنارهم بسازين برنامه رو حور كنيين حالا امشب رفت اونجا ولي مثلا او از شنبه براي اخر هفته بعدت برنامه جور كن باهاش بهش بگو اين شب جمعه اي منتظرتم مال مني و ال و بل قلقش و دستت بگير نه كه جلوش گارد بگيري نه نرو به من برس به من بزنگ 

عزیزم عیب نداره شمابرای اخر هفتت برنامه ریزی کن وسط هفته که شد به همسرت بگو اخر هفته برنامه ریزی کنیم بریم اینجا یا بیا خونمون یا جاهایی که دوست داری ناراحتی نداره که 

خب چه برخوردی کنم بهتر که اولویت براش من باشم تا فامیلاش

عزیزم جنگ ترش وناراحتی برات دوا نمیشه بهش بگو عزیزم من دوست دارم بیشتر اخر هفته ها کنار من باشی دلتنگت میشم دوست دارم دوره نامزدی خوبی با هم داشته باشیم تمام با گارد ومنگ وقهر میگه چرا با خانوادم مشکل داره حالا اگه یه موقع توبخوای بری تلافی میکنه 

عزیزم عیب نداره شمابرای اخر هفتت برنامه ریزی کن وسط هفته که شد به همسرت بگو اخر هفته برنامه ریزی کنی ...

سه هفتس دارم برنامه میریزم یه بار تولد فاملیشه یا بار مادرشو مسافرت برده این هفتم اینطوری ،خودش خیلی خوبه اما فامیلاشون خیییلی باهم هستن نمیدونم چیکار کنم