2777
2789
عنوان

قاذچ پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بهش نشون ندم فقط توضیح بدم؟😢

ترس نداره که بابا.برو خودش ییه جوری نگاه میکنه‌که خجالت نکشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اره پوست پوست شده بک ساله فکر کنم

پماد فلوئوسینولون بخر بمال رو پوستت ۵ روز، روزی دوبار شب قبل خواب و صبح بعد بیدار شدن خارش و التهابش که از بین رفت همیشه چرب نگهش دار با روغن زیتون یا کرم جِی، تو حموم اصلا صابون شیمیایی استفاده نکن صابون یا پَن کودک فقط بزن به پوستت با آب خیلی گرم یا داغ هم دوش نگیر

خودم اگزما دارم رو پام زیاده کنار خط شورت زانوهام ساق پام امشبم خیلی خارید. پماد بتامتازونم خوبه&nbs ...

برا تو قرمزه؟ برا من فقط خشکی و میخاره تو نت نوشته بود قارچه ولی زیاد با هم فرقی ندارن 

ولی دسست درد نکنه گفتی میرم میگیرم خجالت میکشم و میترسم به دکتر نشون بدم❤💙

بازم ممنون

😐💔
برا تو قرمزه؟ برا من فقط خشکی و میخاره تو نت نوشته بود قارچه ولی زیاد با هم فرقی ندارن  ولی دس ...

دکتر بری با ذره بین میبینه میگه قارچه یا نه

مال من خشک میشه میخاره میخارونم قرمز و متورم میشه گاهی هم خون میاد از بس میخارونم باید همیشه چرب باشه مخصوصا بعد حموم

دکتر بری با ذره بین میبینه میگه قارچه یا نه مال من خشک میشه میخاره میخارونم قرمز و متورم میشه گاهی ...

مرسی عزیزم که کمک کردی❤❤💓💓

از این کرم نتیجه گرفتی؟ بهتر شده؟

😐💔