2777
2789
عنوان

ضایع ترین تفکرات بچگیتون چی بوده؟:))

4984 بازدید | 205 پست

من یباراتفاقی یه نقشه زیر بنای خونمونو پیدا کرده بودم فک میگردم نقشه گنجه  یجای حیاطو نمیدونم بابام سر چی علامت زده بود... رفتم با قاشق باغچه رو کندم از شانسم از همونجا یه قوطی زنگ زده رانی در اومد تا مدت ها فک میکردم قوطی نوشابه ی دوران هخامنشی رو پیدا کردم رو پام بند نبودم  تهشم مامانم انداختش کلی سر اینکه چرا قدر سرمایه ی ملی رو نمیدونید و اون عتیقه بود و فلان زار زدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگم بهتره😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
زیاده خواهر ولی نابودترینش عشق ب سوباسا بود😂

من رو کاکرو کراش داشتم شدید:/ اونموقع ک پاش مصدوم شده بود تو خیالاتم واسش تشییع جنازه گرفتم حتی:/ تباه بودم تبااااه:/

میرفتم بیرون جلو پسرهمسایمون ک البته اون بزرگ بود ی چیز الکی میذاشتم درگوشم خودبه خودصحبت میکردم (مثلاداشتم تلفنی حرف میزدم)

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱