2777
2789

سلام من از اول بارداريم جفتم پرويابوده يعني سرراهي دوهفته پيش خونريزي داشتم اما دوروزبستري شدمورفتم خونه فقط لكه داشتم الان هفته ٣٠ام و سه روز پيش لخته داشتم يكيشونم خيلي بزرگ بود الان چهارروزه بستريم ولي بعضي اوقات لخته كوچيك دارم و لكه ،مورد اينجوري ديدين كه تاهفته٢٥زايمان نكنه چون دكترم گفت هيجي معلوم نيست اگه تاهفته ٣٤زايمان نكني خوبه

منم اوایل جفتم پایین بود اما الان که هفته ۲۶ ام رفته بالا ولی هنوز گاهی لخته میبینم. دکترم میگه دیگه نمیشه کاریش کرد فقط آمپول میزنم و شیاف میذارم. 

شما الان فقط لخته میبینی؟ هر روز؟؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه موند؟ خونریزی داشتی؟

من پوستم کنده شد. از 25 هفته خونریزیهام شروع شد. خونریزی میکردم میرفتم بیمارستان، کنترل میشد میومدم خونه، استراحت مطلق، دوباره خونریزی دوباره بیمارستان.

تا اینکه سری آخر روزی که میخواستم از بیمارستان مرخص بشم، همونجا دوباره خونریزیم شروع شد و این سری بقدری شدید بود که بردنم اتاق عمل.

دخترم یک ماه بستری بود، الان 5 سالشه.

ولی فقط خدا میدونه چقدر من درد و استرس و بدبختی کشیدم. چقدر بلا سرم اومد. هروقت یادم میوفته گریه م میگیره

من پوستم کنده شد. از 25 هفته خونریزیهام شروع شد. خونریزی میکردم میرفتم بیمارستان، کنترل میشد میومدم ...

الهی بمیرم برات‌ . خداروشکر که زحماتت بی نتیجه نموند و دختر گلت برات مونده 

من از اول ترشح قهوه ای و گاهی لخته کوچیک میبینم. ‌الان هر شب شیاف میذارم و هفته ای یه دونه آمپول پرولوتون.جفتم نرمال شده   اما دکترم خیلی میترسونه میگه ممکنه ماه های آینده ب خونریزی ییوفتی یا جفتت کنده بشه یا زایمان زودرس کنی‌ .

ب نظرت چنین چیزی ممکنه با این شرایط من؟ 

در ضمن استراحت کامل میکنم

منم اوایل جفتم پایین بود اما الان که هفته ۲۶ ام رفته بالا ولی هنوز گاهی لخته میبینم. دکترم میگه دیگه ...

آره من خونريزي ندارم فقط لخته سياه و قهوه اي يا لكه هفته سي ام 

الهی بمیرم برات‌ . خداروشکر که زحماتت بی نتیجه نموند و دختر گلت برات مونده  من از اول ترشح قهو ...

اصلا فکر بد نکن، استرس نداشته باش. استراحت کن، ایشالا به خیر و خوشی میگذره.

من خیلی اوضاعم بد بود، جفت کامل رو دهانه رحم بود، تا بچه یه لگد محکم میزد، من خونریزی میکردم. خونریزیم شدید بود، خون روشن. 

برای شما خیلی وضعیت بد نیست ولی جانب احتیاطو رعایت کن. ایشالا به سلامتی کوچولوتون دنیا میاد.

هر روز میبینی؟؟

اره تقريبا چند روزه مرتب مي بينم ولي چون سياهه ميگن مال قبله نميدونم خودمم خيلي روزاي بديه پنج روزه بستريم يه پسر١٨ماهه دارم نديدمش خيلي حال روحيم خرابه هي ميرم بيمارستانو ميام اعصابم ريخته بهم

اصلا فکر بد نکن، استرس نداشته باش. استراحت کن، ایشالا به خیر و خوشی میگذره. من خیلی اوضاعم بد بود، ...

ممنون عزیزم 

استراحت که میکنم اما استرس لعنتی روز و شب ولم نمیکنه.  ب خدا تپش قلب گرفتم. دکترمم خیلی میترسونه کلا از این دکتراس که به جای این که آرامش بده میزنه داغون میکنه روحیه مریض رو

برام دعا کن حداقل تا ۳۵ هفته بمونه. 

اره تقريبا چند روزه مرتب مي بينم ولي چون سياهه ميگن مال قبله نميدونم خودمم خيلي روزاي بديه پنج روزه ...

ایشالا بهتر میشی.  میدونم خیلی سخته منم شرایطم خوب نیست. ولی باید تحمل کنیم. آمپول برای ریه ش میزنی؟

ممنون عزیزم  استراحت که میکنم اما استرس لعنتی روز و شب ولم نمیکنه.  ب خدا تپش قلب گرفتم. ...

حتما می مونه. وقتی استرس داشتی، برا کوچولوت حمد بخون. هم استرست کم میشه هم معجزه میکنه.

ایشالا بهتر میشی.  میدونم خیلی سخته منم شرایطم خوب نیست. ولی باید تحمل کنیم. آمپول برای ریه ش م ...

دوبارزدن واسه ريه ش واسه اينكه زودم زايمان نكنم ديشب تاصبح فقط سولفات تزريق كردن بهم ديگه نميدونم جواب ميده يانه