2777
2789

عزیزم اول روعنتو بزار داغ شه زرچوبه بریز مرعاتو کامل سرخ کن .

بعد برای سس ش پیاز و رنده کن فلفل دلمه ای هویچ و خرد کن با همون روغن مونده سرخشون کن رب بزن بهش بعدش نمک خب سس ت ک آماده شد مرغارو بچین کف قابلمه و سس و بریز رو مرغا بعدن روش زعفرون بریز بعدش 3 یا 4 لیوان آب جوش بریز بزار بجوشه زیادم اب بریزی طعمش خوب نمیشع بزار بیشتر با بخار بپزه  فقط ابو روی مرغ ها نریز چون سس ش شسته میشع مرغا سفید می مونن بعد از پخت ابش کاملا غلیظ میشه و خوشمزه عالیه بخدا امتحان کن

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغو اول پنج دیقه با اب و زردچوبه بجوشون کف سفیداومد روش بریز بیرون کلا خب پیاز زیااااد خلالی خورد کن فلفل دلمه نگینی کم بریز توش مرغارو بچین روغن بده یکم زیاد روغن...رب و فلفل سیاه و دارچین و نمک و کاری بده زیرشو روشن کن با شعله ملایم اصلا دست بهش نزن تا پیازا اب بشه خودش اب میندازه بعد ک پیازا اب شد ی لیوان اب بده بهش بزار جابیفته دراخرشم زعفرون اضاف کن ...سیب زمینی یرخ شده هم کنارش بزار...طعم غذای عروسی میگیره کلا

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕