2777
2789
عنوان

کیا پرولاکتین بالا داشتن

108 بازدید | 11 پست

بچه ها هر کی پرولاکتین بالا داشت بیاد از تحربیاتتون بگید اینکه چجور درمان شدید چقدر طول کشید عددتون چند بود و اینکه آزمایش مجدد دادید?

من سال ۹۷آزمایش دادم بالا بود دکتر قرص داد هفته ای نصف میخوردم...بعدش یه هفته پیش بازم آز هورمونی دادم نرمال بود

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

من هورمونام نامنظم بود و پرولاکتین بالا داشتم دقیق یادم نیست چند بود عددش ولی خیلی بالا بود

جوش میزدم و پرمویی داشتم و پریود نامرتب آزمایش دادم مشخص شد، دوسال تحت درمان بودم اسپیرونولاکتون میخوردم یکم اومد پایین اما کاملا نرمال نشد منم دیگه ازدواج کردم ول کردم به امون خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هورمونام نامنظم بود و پرولاکتین بالا داشتم دقیق یادم نیست چند بود عددش ولی خیلی بالا بود جوش میز ...

حتما برو آزمایش مجدد بده من نمیدونستم پرولاکتین دارم متاسفانه سقط کردم

من هورمونام نامنظم بود و پرولاکتین بالا داشتم دقیق یادم نیست چند بود عددش ولی خیلی بالا بود جوش میز ...

عزیزم اسپیرونولاکتون من الان برا اینک چاق نشم بخاطر قرصی ک میخورم مصرف میکنم خیلی سرگیجه دارم کلا ی جوریم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم اسپیرونولاکتون من الان برا اینک چاق نشم بخاطر قرصی ک میخورم مصرف میکنم خیلی سرگیجه دارم کلا ی ...

منم دوز بالاشو اول دادن تحمل نکردم حالمو بد کرد فشارم میرفت بالا، فشارتو چک کن

تو موقع مصرف اسپیرونولاکتون نباید باردار بشیا

منم دوز بالاشو اول دادن تحمل نکردم حالمو بد کرد فشارم میرفت بالا، فشارتو چک کن تو موقع مصرف اسپیرون ...

من تازه زایمان کردم از بد زایمان زوارم دررفته. نمیدونم دوزش چنده ولی خیلی بی حالم گاهی وحشتناک سرم گیج میره میرم ی سمت دیگ دردو اینام میاره یان

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸